Alanyaspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-1 | Kartal'dan üçüncülük yarışında kritik puan kaybı!

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor ve Başakşehir'in kazandığı haftada ligdeki üçüncülük yarışında kritik bir puan kaybı yaşayan Beşiktaş, haftayı beşinci sırada kapattı.

Kritik puan kaybı

Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanında aldığı beraberlik ile üçüncülük yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Siyah-Beyazlılar, 36 maç sonunda 55 puana ulaşırken üçüncülük yarışındaki rakiplerinden Başakşehir kazanarak 58, Trabzonspor da 61 puana geldi. Alanyaspor ise 36 maç sonunda puanını 50 yaptı. 

MAÇ SONUCU | Alanyaspor 1-1 Beşiktaş

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştığı mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

GOL | Alanyaspor 1-1 Beşiktaş

Sağ kanatta topla buluşan Oğuz Aydın'ın pasına hareketlenen ceza sahası içindeki Efecan Karaca'nın kale alanına çevirdiği topa rakibinden önce dokunan Ahmed Hassan, takımına beraberliği getirdi.

Haberin Devamı
GOL | Alanyaspor 0-1 Beşiktaş

Onur Bulut'un sağ kanattan ortasına Jackson Muleka'nın arka direkte yaptığı şık kafa vuruşu, ağlara giderek Siyah-Beyazlılar'ı deplasmanda öne geçirdi.

Salih'ten bir kritik müdahale daha

Hızlı gelişen Alanyaspor atağında Oğuz Aydın'ın pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Ui-jo Hwang'ın kale alanına çevirdiği topta Salih Uçan, yaptığı kritik müdahale ile rakibine vuruş şansı vermedi.

Mert'ten gol izni yok

Oğuz Aydın'ın sağ kanattan taşıdığı topla ceza sahası içerisine girerek sağ çaprazdan yaptığı vuruşta Mert Günok, kapattığı köşede gole izin vermedi ve top kornere gitti.

Haberin Devamı
Muci'nin şutunda Ertuğrul başarılı

Beşiktaş'ta Ernest Muci'nin ceza sahası içi sol çizgiden sağ ayağıyla dar açıdan yaptığı vuruşta Ertuğrul Taşkıran gol izni vermezken devamında Onur Bulut'un ceza sahası dışından gelişine yaptığı vuruşta da savunma topun kaleye gitmesine izin vermedi.

İkinci yarıda ilk düdük

Alanyaspor - Beşiktaş maçında ikinci yarı başladı. 

İlk yarıda gol yok

Alanyaspor - Beşiktaş maçında ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi. 

Haberin Devamı
Oğuz Aydın savunmayı geçemedi

Oğuz Aydın, taşıdığı topla ceza alanı içerisine girerek vuruşunu yaptı ama Beşiktaş savunmasının kayarak topun önündeki müdahalesi vuruşun kaleye gitmesine engel oldu.

Hwang pozisyonu değerlendiremedi

Oğuz Aydın'ın pasında topla buluşan Ui-jo Hwang'ın uygun pozisyonda ceza sahası içerisinden yaptığı vuruş auta gitti.

Salih'ten kritik müdahale

Carlos Eduardo'nun sağ kanattan ceza sahası içerisine çevirdiği topla sol çaprazda uygun pozisyonda buluşan Antonio Augusto'nun şutunda Salih Uçan, kritik bir müdahalede bulunarak rakibine gol şansı vermedi.

Haberin Devamı
Alanya gole yaklaştı!

Beşiktaş'ın çıkarken kaptırdığı top sonrası etkili gelen Alanyaspor'da Antonio Augusto'nun pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Ui-jo Hwang'ın vuruşunu köşeden Mert Günok çıkardı.

Fatih'e vuruş şansı yok

Antonio Augusto'nun savunmadan seken şutunu Ui-jo Hwang kafayla kale alanına çevirirken Mert Günok, Fatih Aksoy'dan önce davranarak iki hamlede topu kontrol etti.

Masuaku direğe takıldı!

Beşiktaş'ın ceza sahası yavarlağının önünden kullandığı serbest vuruşta Arthur Masuaku'nun şutu üst direkten dışarı gitti.

Haberin Devamı
Augusto'dan etkisiz şut

Hızlı gelişen Alanyaspor atağında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Antonio Augusto'nun içeri kat ederek çektiği şut etkisiz kaldı ve auta gitti.

Beşiktaş tehlikeli geldi

Salih Uçan'ın savunma arkasına attığı pası uzaklaştırmak isteyen Fidan Aliti'nin vuruşu Ernest Muci'ye çarparak kaleci Ertuğrul Taşkıran'da kaldı.

Maç başladı!

Alanyaspor - Beşiktaş maçında ilk düdük geldi. 

11'ler belli oldu

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Fatih, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Eduardo, Augusto, Hwang

Beşiktaş: Mert, Svensson, Tayyip Talha, Necip, Masuaku, Salih, Gedson, Muçi, Onur, Muleka, Cenk

Beşiktaş'tan forma paylaşımı
Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş bugün saat 19.00'da Alanya Oba Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Mustafa Kürşad Filiz olacak.
Mücadelede VAR koltuğunda Ümit Öztürk oturacak. AVAR'da da Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Serkan Olguncan görev alacak.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ ALANYASPOR

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş, Kırbıyık Holding Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi 54 puana sahip olan Beşiktaş beşinci sırada, 49 puanlı Alanyaspor ise altıncı sırada bulunuyor.

Ligi üçüncü sırada bitirmek isteyen siyah-beyazlılar zorlu deplasmandan üç puanla dönmek isterken dördüncü olarak Konferans Ligi Elemeleri'ne katılmak isteyen Akdeniz temsilcisi de mutlak üç puan istiyor.

ALANYASPOR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Alanyaspor: Ertuğrul, Balkovec, Aliti, Fatih, Hadergjonaj, Fer, Richard, Efecan, Augusto, Oğuz Aydın, Hassan.

Beşiktaş: Mert Günok, Masuaku, Worrall, Necip, Svensson, Demir Ege, Gedson, Salih Uçan, Muçi, Muleka, Cenk Tosun.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA?

Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan mücadele saat 19:00'dan itibaren beIN SPORTS 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek. Mücadeleyi Hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

YORUM YAZ