Borussia Dortmund'dan Beşiktaş'a yeşil ışık! Beklenen müjde geldi

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun planlamasının en kısa sürede yapılması bekleniyor. Bu kapsamda gözünü Alman devi Borussia Dortmund'a çeviren Kartal'a müjdeli bir haber geldi. Dortmund, bu transferin gerçekleşmesine engel olmayacak. İşte detaylar...

Borussia Dortmund'dan Beşiktaş'a yeşil ışık! Beklenen müjde geldi

Siyah-Beyazlı ekip, uzun süredir Alman devi Borussia Dortmund'la transfer konusunda temas halinde bulunuyordu. Alman ekibinden Beşiktaş'a nihayet müjdeli haber geldi. Kartal'ın bu konuda elini çabuk tutup en kısa süre içerisinde aksiyon alması bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

HÜSEYİN YÜCEL AÇIKLAMIŞTI!

Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta da ikinci başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklamıştı.

Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım.

Borussia Dortmunddan Beşiktaşa yeşil ışık Beklenen müjde geldi

Beşiktaş olarak Jose Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

MOURINHO İÇİN OLAY İDDİA!

Son olarak İtalya Serie A ekibi Roma'da görev yapan Teknik Direktör Jose Mourinho'nun yeni takımının belli olduğu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı: "Mourinho'nun geleceği Türkiye'de görünmüyor. Özel olarak edindiğimiz bilgiye göre kendisi artık Suudi kulübü Al-Qadisiyah'ın yeni teknik direktörü olmaya yakın."

DORTMUND'DAN YEŞİL IŞIK!

Beşiktaş’ta teknik direktör konusunda bekleyiş sürerken Alman basınından flaş bir haber geldi. Bild’de yer alan haber göre Nuri Şahin, yaklaşık 6 ay önce Borussia Dortmund’a transfer olduğunda, Terzic’in başarısız olması halinde teknik direktörlük görevine hemen kendisinin alınacağı da görüşmelerde konuşulmuştu.

Borussia Dortmunddan Beşiktaşa yeşil ışık Beklenen müjde geldi

ENGEL OLMAYACAK!

Mevcut durumda bu mümkün görünmüyor. Nuri Şahin’in yardımcı antrenörlük görevini uzun yıllar sürdürmesi söz konusu değil. Beşiktaş ve Feyenoord, Nuri Şahin’le temasa geçti ve bilgi aldı. Nuri Şahin, ayrılmak isterse; Borussia Dortmund, önüne hiçbir engel koymayacak.

Serdar Topraktepe'den Ziraat Türkiye Kupası sözü: Taraftarımızı mutlu edecek
YORUM YAZ