MENÜ

Bonservisi Beşiktaş'ta olan Jean Onana'ya sürpriz talip! Transferde yakın takip

Beşiktaş’ın Fransız ekibi Marsilya’ya kiraladığı Jean Onana hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Kamerunlu futbolcuya sürpriz bir takımın talip çıktığı kaydedildi.

Bonservisi Beşiktaş'ta olan Jean Onana'ya sürpriz talip! Transferde yakın takip

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Marsilya’ya kiraladığı Kamerunlu ön libero Jean Onana’yı sürpriz bir takım gündemine aldı.

Haberin Devamı

MARSİLYA'DAN OPSİYON KARARI

Fransa basınından L'Equipe'te yer alan habere göre; Marsilya'nın Jean Onana'nın sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı belirtilmişti.

4 milyon 500 bin euroluk şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu maddesi bulunan Kamerunlu futbolcunun, sezon sonunda Beşiktaş'a geri döneceği kaydedilmişti.

Bonservisi Beşiktaşta olan Jean Onanaya sürpriz talip Transferde yakın takip

SEZON PERFORMANSI

Öte yandan Marsilya, UEFA'ya bildirdiği listede Jean Onana'ya yer vermedi. Jean Onana, Marsilya'da 5 maça çıktı.

24 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kamerunlu futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 700 bin euro.

BRAGA’NIN GÖZÜ JEAN ONANA’DA

Al-Musrati’nin ayrılığı sonrasında bu bölge için arayışlarını sıklaştıran Portekiz ekibi Braga, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Afrika basınında çıkan haberlere göre Braga, Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Marsilya’ya kiraladığı Kamerunlu ön libero Jean Onana’yı gündemine aldı.

Portekiz ekibinin 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon sonuna dek takip edeceği ve performansına göre Beşiktaş’ın kapısını çalabileceği belirtiliyor. Beşiktaş, sezon başında 4 milyon Euro karşılığında RC Lens’ten transfer ettiği Jean Onana’yı beklediği katkıyı alamadığı için ara transfer döneminde 4.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla birlikte Marsilya’ya kiralamıştı. 

Haberin Devamı

Bonservisi Beşiktaşta olan Jean Onanaya sürpriz talip Transferde yakın takip

Al-Musrati, Beşiktaş hedeflerini açıkladı: Kulüp tarihine geçmek...
YORUM YAZ