MENÜ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ı hırs bastı!

Beşiktaş'ta çalkantılı bir dönem geçiren Kamerunlu yıldız, dünkü idmana damga vurdu. Konya karşılaşmasında oyuna girerken taraftarın tepkisine maruz kalması sebebiyle üzgün olan Aboubakar, çift kale maçta 7 gol atıp İstanbul maçında ilk 11 için görev istedi.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ı hırs bastı!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktik çalışmasının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla sonra erdi. Kara Kartal’ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, çift kale maç antrenmanına damga vurdu.

Haberin Devamı

Santos olumlu bakıyor

Siyah-Beyazlılar’da çalkantılı bir dönem geçiren ve Konyaspor karşılaşmasında oyuna girdiği sırada Tüpraş Stadı’ndaki kendi taraftarlarının ıslıklı protestosuna maruz kalan 32 yaşındaki futbolcuyu hırs bastı. İstanbulspor müsabakası öncesinde teknik direktör Ferrnando Santos’tan ilk 11 için görev isteyen Aboubakar, atacağı gollerle kalitesini göstermeyi hedefliyor. Portekizli teknik adamın da Aboubakar’ı yarınki maçta ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı ifade edildi.

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ