MENÜ

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe motivasyonu! Fark yaratan maç önü konuşması...

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederken Fernando Santos sonrası görevi devralan Serdar Topraktepe'nin maç öncesi soyunma odasında yaptığı konuşmanın detayları dikkat çekti.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe motivasyonu! Fark yaratan maç önü konuşması...

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında önceki akşam evinde MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılmasından sonra oynanan ilk maçta 3 puana uzanan Kartal, geçici teknik direktör Serdar Topraktepe’nin yönetiminde kötü gidişe son verdi.

Haberin Devamı

Ankaragücü karşılaşmasından önce son galibiyetini 25 Şubat 2024 tarihinde oynanan 27. hafta mücadelesinde İstanbuspor’a karşı 2-0’lık skorla alan Beşiktaş, daha sonra sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0, Antalyaspor’a da 2-1 kaybederken, Başakşehir ve Samsunspor’la da 1-1 berabere kalmıştı.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe motivasyonu Fark yaratan maç önü konuşması...

'KULÜBÜN DNA'SINI İYİ BİLİYOR'

Sakatlığı bulunan Mert Günok’un yerine Ankaragücü karşısına ilk 11’de sahaya çıkan Ersin Destanoğlu, performansıyla geçer not aldı. Genç kaleci, kalan haftalarda daha fazla forma şansı bulabilir.

Karşılaşma sonrası geçici teknik adam Serdar Topraktepe hakkında konuşan Destanoğlu, “Serdar hoca, bu kulübün DNA’sını çok iyi bilen, oyuncularla iyi diyaloğu olan bir hocaydı. Bizimle hep irtibat halindeydi. Ankaragücü maçı için sahada neler yapmamız gerektiğini söyledi. Biz de çıkıp oynadık” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Serdar Topraktepe motivasyonu Fark yaratan maç önü konuşması...

İDEAL POZİSYONUNA TOPRAKTEPE İLE KAVUŞTU

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcusu Ernest Muçi, Siyah-Beyazlı forma altında 3. golünü önceki akşam Ankaragücü’ne attı. Arnavut 10 numara, ligde daha önce İstanbulspor ve Antalyaspor ağlarını da sarsmıştı. Ara transfer döneminde katıldığı Kara Kartal’da 10 müsabakada forma giyen Muçi, 10 numarada başarılı olmasına rağmen önceki teknik direktör Fernando Santos tarafından kanat hattında da oynatılmış ve bu durum da oyuncunun performansına olumsuz yansımıştı. Bir türlü istikrarı yakalayamayan Muci, geçici hoca Serdar Topraktepe’nin göreve gelmesi sonrası 10 numaraya döndü. Kalan maçların tamamında da aynı yerde oynaması planlanan Muçi’nin, gollerine devam etmesi bekleniyor.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe motivasyonu Fark yaratan maç önü konuşması...

TAKIMI ATEŞLEYEN KONUŞMA

Serdar hocanın, Ankaragücü mücadelesi öncesinde soyunma odasında yaptığı toplantıda taktik konusunda çok değinmeden motivasyon üzerinde durduğu ve takımı ateşleyerek elde edilen zaferde önemli pay sahibi olduğu ortaya çıktı.

'HERKESE NASİP OLMAZ'

Serdar Topraktepe’nin, “Beşiktaş forması ağırdır. İlk sahaya çıktığımda dizlerimin bağı çözülmüştü. Herkes bu şanlı formayı taşıyamaz. Herkese de nasip olmaz. Çıkın, bu yükü sırtlayıp götürün. Kötü sezonda ve havada sizlere destek için tribüne gelenlere galibiyetten başka verecek bir şeyimiz yok. Yeni başlangıç yapalım. Oynayan oynamayan tüm kadroya güveniyorum” diyerek maça motive etti ve böylece galibiyet geldi.

YORUM YAZ