MENÜ

Beşiktaş'ta Necip Uysal, Fenerbahçe derbisinde sağ beke geçiyor!

Beşiktaş'ın emektar futbolcusu Necip Uysal, Fenerbahçe'yle deplasmanda oynanacak derbi mücadelesinde sağ bekte yer alacak.

Beşiktaş'ta Necip Uysal, Fenerbahçe derbisinde sağ beke geçiyor!

Derbi mücadelesi öncesi Beşiktaş’ta, Ankaragücü maçında sarı kart gören Svensson cezalı duruma düştü. Jonas Svensson; statü gereği sarı kart cezasını Süper Lig maçında çekecek ve Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak kupa maçında takımdaki yerini alabilecek. Beşiktaş’ta sağ bek mevkisinde asıl endişe, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisinde yaşanacak. Svensson’un cezası sebebiyle forma giyemeyeceği derbi mücadelesi için gözler Onur Bulut’a çevrilse de sakatlığı devam eden oyuncunun Fenerbahçe maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Onur Bulut’un Fenerbahçe derbisinde görev alamaması durumunda Beşiktaş, Kadıköy’de Necip Uysal’ı sağ beke çekebilir. Bu sezon stoperin değişmezi olan Necip Uysal’ın sağ bekte oynaması muhtemel. Necip’in sağ bekte görev alması halinde defansın göbeğinde Joe Worrall, Tayyip Talha Sanuç ve Omar Colley üçlüsünden ikisinin görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Muci'de hedef şova devam!

Kara Kartal’ın yıldız 10 numarası Ernest Muci, Süper Lig’de Ankaragücü karşısında başarılı performansını klas bir golle taçlandırmıştı. Takım çalışmalarında da şova devam eden Arnavut yıldız, bu akşam Başkent ekibiyle deplasmanda oynanacak karşılaşmada da takımının en önemli kozlarından biri olacak. Mücadeleye ilk 11’de ve 10 numara hattında başlayacak olan Muci, gollerine devam edip kupada final yolunda takımına avantajı getiren isim olmaya çalışacak.

YORUM YAZ