MENÜ

Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan dev transfer! Herkes bu golcüyü konuşacak

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlılar gündemine dünyaca ünlü bir yıldız futbolcuyu aldı. Almanya'da top koşturan golcü için bütün imkanlar seferber edilecek.

Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan dev transfer! Herkes bu golcüyü konuşacak

Bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta yeni sezon çalışmaları şimdiden başladı. Siyah-Beyazlılar orta sahaya bir takviye ve forvete Aboubakar'ın yerine dünyaca ünlü golcüyü gündemine aldı.

Haberin Devamı

Devre arası transfer döneminde Al Musrati ve Ernest Muci'yi renklerine bağlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için de flaş transferlere imza atmak istiyor.

Siyah-Beyazlılar bu çerçevede gündemine Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan ve Bayer Leverkusen'de oynayan golcü futbolcu Patrik Schick'i aldı.

Beşiktaşta Hasan Arattan dev transfer Herkes bu golcüyü konuşacak

2 oyuncu içinde önümüzdeki günlerde resmi temasların kurulması bekleniyor.

Salih Özcan'ın Dortmund ile 2026'ya kadar sözleşme bulunuyor. Patrik Schick'in Leverkusen ile sözleşmesi 2027'de son buluyor.

2022 yılında 5 milyon euroya Dortmund'a transfer olan Salih Özcan, bu sezon 26 resmi karşılaşmada Sarı-Siyahlı formayı giyerken gol ya da asistle tanışamadı.

Beşiktaşta Hasan Arattan dev transfer Herkes bu golcüyü konuşacak

2020 yılında Roma'dan 26.5 milyon euro bedelle transfer olan Çek golcü ise bu sezon 20 maçta 10 gol ve 2 asist yaptı. Sağ kanatta da forma giyebilen Schick, Çekya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

YORUM YAZ