MENÜ

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması! Galatasaray maçından sonra...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında, deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar önemli açıklamalar yaptı. Uçar; Salih Uçan ve Cenk Tosun'la Galatasaray maçından sonra görüşeceklerini söyledi.

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması! Galatasaray maçından sonra...

Beşiktaş'ın İstanbulspor'u 2-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Feyyaz Uçar, Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumuna yönelik konuştu. Galatasaray derbisi sonrası iki oyuncuyla da görüşeceklerini belirtti. 

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar şu açıklamaları yaptı: 

"Sevindirici gelişmeler, sakatların iyileşmesi ve Afrika Kupası'nda dönen oyuncular var. Oyunda gelişme var ama Beşiktaş çok daha iyi oynamak zorunda. Kadromuz artık genişledi. Bazı oyuncular dışarda kalabilir. Bu hocamızın kararı. Belki ilerleyen dönemde Tayyip Talha'yı kadroda görebiliriz. Rebic de tamamen hocanın tercihi oldu."

Camialar için derbi maçları çok önemli. Bizim Galatasaray'dan önce çok daha önemli maçımız var. Kupada Konyaspor maçı var. onu da Galatasaray maçı kadar önemsiyoruz. Hem Salih Uçan ile hem de Cenk Tosun ile Galatasaray maçından sonra görüşmeleri daha da sıklaştıracağız. Her eksik oyuncunun etkisi olabilir ama Gedson'un yokluğunu hissetmeyiz diye düşünüyorum.

"Semih Kılıçsoy mevcut milli takımın kadrosunda olmalı. Bu performansıyla mutlaka milli takıma gitmesini bekliyoruz. Semih her zaman golü düşünen bir oyuncu. Gelmiş geçmiş en büyük rekoru kıracak. Son yıllarda yetişen en büyük golcü. Mevkiisi fark etmiyor, çok özel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar çok Beşiktaş'ta tutmak ve Beşiktaş formasıyla seyretmeyi amaçlıyoruz."

Feyyaz Uçar açıkladı: Galatasaray derbisinin ardından...
YORUM YAZ