MENÜ

Beşiktaşlı Rashica şimdiden Galatasaraylı Rashica'yı yakaladı!

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar yeni hocası Fernando Santos ile çıktığı ilk maçında 3-0'lık net skorla kazanmasını bildi. Kara Kartal'a galibiyeti getiren golleri son haftaların parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Milot Rashica ve Gedson Fernandes atarken Kosovalı yıldız daha şimdiden Galatasaray performansını yakaladı. İşte Rashica'nın performansına dair detaylar ve maç sonu açıklamaları...

Beşiktaşlı Rashica şimdiden Galatasaraylı Rashica'yı yakaladı!

Siyah-Beyazlılar yeni hocası Fernando Santos ile çıktığı ilk maçında 3-0'lık net skorla kazanmasını bildi. Süper Lig'in 20'nci haftasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Kosovalı futbolcu Milot Rashica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kosovalı yıldız, daha şimdiden Galatasaray performansını yakaladı. 

Haberin Devamı

Müsabakada çok iyi oynadıklarının altını çizen Rashica, "Bugün çok iyi oynadık. Hepimiz elimizden geleni yaptık. 3 güzel gol attık. Sonucunda da 3 puanı aldık. Taraftarımızı mutlu ettik ama hepimiz için de çok önemli bir galibiyetti" diye konuştu.

"HOCAMIZ YENİ FİKİRLER VE ENERJİYLE GELDİ"

Takımdaki herkesin farklı bir reaksiyon gösterdiğini belirten 27 yaşındaki hücum futbolcusu, "Hocamız, yeni fikirler ve farklı bir enerjiyle geldi. Buna da ihtiyacımız vardı. Herkes de farklı bir reaksiyon gösterdi. İki üç gündür birlikte idman yapıyoruz. Bugün de görmüşsünüzdür. Bu tempomuza ve oyunumuza yansıdı. Böyle devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı Rashica şimdiden Galatasaraylı Rashicayı yakaladı

"İYİ YOLDA İLERLİYORUZ"

İyi oynamaya devam etmek istediklerini belirten Rashica, şunları kaydetti:
"Sadece ikimiz değil aslında takımımız bize yardımcı oluyor. Bizi iyileştiren takım arkadaşlarımız. İdmanlarda çalıştığımız şeyleri yapıyoruz. Kale önünde bitiricilik anlamında daha iyi olmak için çalışıyoruz. Bu işe de yarıyor. Semih genç bir oyuncu. İyi yolda ilerliyoruz. Bu şekilde devam etmek istiyoruz."

Haberin Devamı
Beşiktaşlı Rashica: Daha iyi olacağız

"DAHA DA İYİ OLACAĞIZ"

Teknik direktör Fernando Santos ve ekibinin siyah-beyazlı takıma gelmeden gözlemdiği şeyler olduğunu anlatan hücum Kosovalı forvet, "Hepimiz hocamızın oyun tarzını biliyoruz. Kendi fikirleri var. Farklı fikirleri var. Kendi ekibi var. Bu fikirleri bize yansıtmaya çalışıyor. Bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Daha önceden gözlemledikleri detaylar var. Bunların üzerinde çalışıyoruz. Önümüzde zaman da var. Daha da iyi olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaşlı Rashica şimdiden Galatasaraylı Rashicayı yakaladı

Galatasaray performansını şimdiden yakaladı

Opta verilerine göre; 2023/24'te Süper Lig'de forma giydiği 14'üncü maçında dördüncü golünü atan Milot Rashica, geçen sezonun tamamındaki sayısını şimdiden yakaladı (26 maç). 

Beşiktaşlı Rashica şimdiden Galatasaraylı Rashicayı yakaladı

YORUM YAZ