MENÜ

Beşiktaş'a yıldız oyuncudan müjde! 11'e dönüyor...

Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'a yıldız oyuncusundan müjdeli haber geldi.

Beşiktaş'a yıldız oyuncudan müjde! 11'e dönüyor...

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında ertelenen Adana Demirspor maçına hazırlanıyor. İç sahada Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, erteleme maçı kapsamında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

TRANSFERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ...

İÇ SAHADA SERİ 17 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, evinde ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Kartal, bu galibiyetle ligde iç sahadaki yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı. Süper Lig'de sahasındaki son mağlubiyetini 12 Eylül 2022'de Medipol Başakşehir karşısında 1-0'lık skorla yaşayan Siyah-Beyazlılar, son 17 müsabakada ise rakiplerine galibiyet şansı tanımadı. Bu karşılaşmaların 12'sini kazanan Beşiktaş, 5'inden ise beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaşa yıldız oyuncudan müjde 11e dönüyor...

ADANA DEMİRSPOR KARIŞTI!

Kasımpaşa deplasmanından mağlubiyetle dönen Adana Demirspor’da yenilgiden çok maç içinde yaşanan olaylar takımda bazı şeylerin yolunda gitmediğinin göstergesi oldu. Kaleci Ertaç’ın daha 19. dakikada ceza alanı dışında topu elle kontrol ederek takımını 10 kişi bırakmasıyla başlayan olaylar bir anda kulüpteki havayı da tersine döndürdü. Stambouli’nin sarı kartı varken çok alakasız bir şekilde gördüğü ikinci sarıyla atılması, devrede ise futbol direktörü Gökhan Göktürk ile Kevin Rodrigues arasında yaşanan gerilimi yüksek tartışma, futbolcular arasındaki atışmalar ve mağlubiyet moralleri bozdu. Dün ise bu olumsuz tabloya yeni bir olay daha eklendi.

Haberin Devamı

KALE VEDAT KARAKUŞ'UN

Konferans Ligi Ön Elemeleri’nin yıldızlarından biri olan kaleci Goran Karacic, Lacivert-Mavili takımla olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Shahruddin Magomedaliev’in kaleye transfer edilmesiyle statü gereği TFF listesine adı yazılmayan başarılı kalecinin bu durumu içine sindiremediği ve tek taraflı fesih yoluna gittiği ifade edildi. Tarafların bu konuda FIFA’lık olması beklenirken Beşiktaş’la oynanacak maç öncesi takımın bu derece dağılması Beşiktaş maçı öncesinde teknik direktör Patrick Kluivert’ın da planlarını alt üst etti. Özellikle yaşanan bu kaleci krizinin ardından Adana Demirspor’da Beşiktaş maçında kaleyi sadece 3 Süper Lig maçı bulunan Vedat Karakuş koruyacak.

Beşiktaşa yıldız oyuncudan müjde 11e dönüyor...

BEŞİKTAŞ MAÇINA 9 EKSİK

Adana Demirspor’da cezalı ya da maçın ertelendiği dönemde henüz lisansı çıkmamış olduğu için Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek isimler can sıkıyor. Ertaç Özbir, Benjamin Stambouli ve Kevin Rodrigues cezaları nedeniyle yok. Mario Balotelli, Shahrudin Magomedaliev, Arber Zeneli, Pape Abou Ciss, Edouard Michut, Florent Shehu ise statü gereği Beşiktaş’a karşı oynamayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşa yıldız oyuncudan müjde 11e dönüyor...

KARTAL'DA GEDSON SEVİNCİ

Beşiktaş’ın Club Brugge’le oynadığı UEFA Konferans Ligi mücadelesinde omzundan sakatlanan Gedson Fernandes, ağrılarının bulunması sebebiyle Kayserispor karşılaşmasının kadrosundan çıkarılmıştı. Başarılı futbolcunun, ilk belirlemelere göre sahalardan uzun süre ayrı kalabileceği iddia edilse de dün Kara Kartal’a müjdeli haber geldi. Portekizli orta saha, Adana Demirspor mücadelesi için yapılan antrenmanda yer aldı. Yıldız isim, yarın oynanacak müsabakada ilk 11’deki yerine geri dönebilecek. Gedson’un yokluğunda Kayserispor savunmasını geçmekte zorlanan teknik direktör Şenol Güneş’in, Gedson’u Amir ve Salih’le beraber görevlendirmeyi planladığı kaydedildi.

Beşiktaşa yıldız oyuncudan müjde 11e dönüyor...

SON HAZIRLIKLAR BUGÜN

Trendyol Süper Lig’de 3’üncü haftanın erteleme karşılaşmasında yarın deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda, Kayserispor mücadelesinde görev yapan futbolcular, salonda yenileme çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla antrenmana başladı. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Siyah Beyazlılar, bugün saat 13.00’te yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 17.00’de ise özel uçakla Adana’ya giderek kampa girecek.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşa yıldız oyuncudan müjde 11e dönüyor...

YORUM YAZ