MENÜ

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi kötü haber!

Trendyol Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'a derbi öncesi yıldız futbolcudan kötü haber geldi.

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi kötü haber!

Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen, Avrupa'dan da elenen Beşiktaş, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisini kazanarak hem taraftara kendini affetirmek hem de zirve ile olan puan farkını azaltmak istiyor. 

Haberin Devamı

4 YILDIZ YOK

Bu kapsamda derbi hazırlıklarını sürdüren Kara Kartal'da daha önce Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın derbide oynayamayacağı açıklanmıştı.

COLLEY ANTRENMANDA SAKATLANDI

Gambiyalı stoper Omar Colley ise çarşamba günü gerçekleştirilen antrenmanda sakatlık geçirmişti. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada "Sağ dizinde rotasyonel yaralanma yaşayan futbolcumuz Omar Colley’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan Colley’in Fenerbahçe maçının kadrosunda bulunup bulunmayacağına maç günü karar verilecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

ANTRENMANDA YER ALMIŞTI

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta sakatlık sorunu yaşayan deneyimli stoper Omar Colley'in Fenerbahçe maçı öncesi yapılan son antrenmanda yer aldığı bildirilmişti. Ancak Gambiyalı stoperin oynamak istemesine rağmen ağrılarının bulunduğu ve maç kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

Dusan Tadic: Beşiktaş derbisini kazanıp seriyi sürdürmek istiyoruz

Beşiktaşa Fenerbahçe derbisi öncesi kötü haber

YORUM YAZ