MENÜ

Beşiktaş transferde bombayı patlattı! Dünyaca ünlü on numara geliyor

Trendyol Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak Fernando Santos önderliğinde Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Ara transfer dönemini sakin geçiren siyah-beyazlı takım, dünyaca ünlü tecrübeli futbolcu için harekete geçti.

Beşiktaş transferde bombayı patlattı! Dünyaca ünlü on numara geliyor

Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş sırasıyla Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'la çalışmıştı. 3 çalıştırıcının ardından tecrübeli teknik adam Fernando Santos ile anlaşan siyah-beyazlı takımda kara bulutlar dağılmıyor. Portekizli çalıştırıcı ile tüm kulvarlarda 5 maça çıkan Kara Kartal bu maçlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

TRANSFERİ RAFA KALKTI

Son 3 lig maçından da galibiyet çıkaramayan Beşiktaş, rakip ağlara gol dahi atamadı ve bu süreçte 5 gol yedi. Süper Lig'de bu sezon toplamda 23 maça çıkan siyah-beyazlılar 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 36 puan topladı ve 4. sırada bulunuyor.

TRANSFER DÖNEMİ SAKİN GEÇİYOR

Ara transfer döneminde hareketlilik yaşamayan Beşiktaş sadece Adana Demirspor ile sözleşme feshi yapan Jonas Svensson'u renklerine bağladı. ZeroZero'nun haberinde Real Betis forması giyen 31 yaşındaki Portekizli orta saha William Carvalho'nun Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın olduğu belirtildi. Haberde siyah beyazlı takımın, Portekizli oyuncu ile anlaşma sağladığını ve Betis ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Oyuncunun Beşiktaş'a transfer olmaya ikna olmasının ardından Real Betis'in de inadının kısa süre içinde kırılacağı yazıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş transferde bombayı patlattı Dünyaca ünlü on numara geliyor

DÜNYA YILDIZI GELİYOR

Ayrıca Brezilya basınından Globo'nun haberine göre; siyah beyazlı kulüp, Sao Paulo forması giyen yıldız futbolcu James Rodriguez'i gündemine aldı. Beşiktaş, Kolombiyalı yıldızın menajeriyle transfer için temasa geçti. 32 yaşındaki on numaranın Brezilya'da mutlu olmadığı ve ayrılmak istediği yazıldı.

Beşiktaş transferde bombayı patlattı Dünyaca ünlü on numara geliyor

TEMASLAR HIZLANACAK

Hasan Arat ve kurmayları Real Madrid, Bayern Münih, Monaco, Everton, Porto gibi önemli kulüplerde forma giyen yıldız futbolcunun transferi için temaslarını hızlandıracak.

SON 3 MAÇTA OYNAMADI

KOlombiyalı yıldız Brezilya ekibi Sao Paulo'nun oynadığı son 3 maçın kadrosuna alınmadı. Yıldız futbolcu dün gece oynanan Sao Paulo- Flamengo maçında da forma şansı bulamadı. James Rodriguez'ın bu gelişmelerin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş transferde bombayı patlattı Dünyaca ünlü on numara geliyor

KUPA CANAVARI

Özellikle Real Madrid ve Bayern Münih forması ile birlikte 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere çok fazla kupa kazanan oyuncu, 2014 Dünya Kupası'nda gol kralı olmuş ve yine aynı yıl FIFA Puskas ödülü kazanmıştı.

Beşiktaş transferde bombayı patlattı Dünyaca ünlü on numara geliyor

James Rodriguez'in Sao Paulo ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Brezilya ekibinde 14 maçta forma giyen yıldız isim 1 gol ve 3 asist yaptı.

YORUM YAZ