MENÜ

Beşiktaş maçında sakatlandı! Trabzonspor'a kötü haber...

Trabzonspor'un Danimarkalı savunmacısı Jens Stryger Larsen, Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve 69. dakikada yerini Trezeguet'ye bıraktı.

Beşiktaş maçında sakatlandı! Trabzonspor'a kötü haber...

Şampiyonluk sezonunun ardından bu sezon zor günler geçiren ve hedefsiz kalan Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında Akyazı'da Beşiktaş'ı konuk etti. Ayak parmağındaki çatlağa rağmen son antrenmanda kendisini deneyen iğneyle de olsa sahada olmak istediğini teknik ekibe ileten Abdülkadir Ömür, ilk 11'de sahaya çıktı. Sakatlığı devam eden Edin Visca'nın yanı sıra uzun süredir takımdan ayrı kalan ve tedavileri süren Dorukhan Toköz ile Serkan Asan maç kadrosunda yer almadılar.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçında sakatlandı Trabzonspora kötü haber...

İHSAN DERELİOĞLU'NDAN ŞAŞIRTAN KADRO TERCİHİ

Trabzonspor’da teknik direktör olarak ikinci maçına çıkan İhsan Derelioğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçından farklı bir kadroyu sahaya sürdü. Takımın 3 bek oyuncusuna da ilk 11’de yer veren Derelioğlu, Larsen ve Eren’e mevkilerinde görev verirken Peres’i de orta sahada görevlendirdi. Orta saha oyuncularını kulübeye çeken Derelioğlu’nun tercihi şaşırttı. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Trezeguet, Beşiktaş karşısında maça yedek kulübesinde başladı. 

Beşiktaş maçında sakatlandı Trabzonspora kötü haber...

PLAN TUTMADI, SAĞ KULVAR DEĞİŞTİ

Sağ kanatta iki savunmacıya şans veren Derelioğlu, 56. dakikada Peres'i kenara aldı ve Trezeguet'yi oyuna sürdü. 69. dakikada ise Bordo Mavililer'e kötü haber geldi. Onur Bulut'la girdiği ikili mücadele sonrası acı içerisinde kalan Danimarkalı sağ bek, oyuna devam edemedi ve yerini Marc Bartra'ya bıraktı. Böylece Fırtına'nın maça başladığı sağ kulvarı 90 dakika tamamlanmadan değişti.

Haberin Devamı

SON ANLAR NEFESLERİ KESTİ!

LARSEN'LE İLGİLİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bu sezon 38 resmi maçta 2 gol, 1 asistle oynayan 32 yaşındaki oyuncunun sağlık durumuyla ilgili kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

Beşiktaş maçında sakatlandı Trabzonspora kötü haber...

YORUM YAZ