Beşiktaş harıl harıl stoper arıyor! Hedefte 2 isim var...

Beşiktaş, stoper transferini en kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda listesine 2 yeni isim ekleyen yönetim; Flamengo’dan David Luiz ve Borussia Mönchengladbach’tan Nico Elvedi için büyük bir operasyon başlattı.

Beşiktaş harıl harıl stoper arıyor! Hedefte 2 isim var...

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Stoper bölgesine bir transfer daha yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar’da gündeme gelen son isim, Brezilyalı futbolcu David Luiz oldu.

Haberin Devamı

1+1 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Brezilya ekiplerinden Flamengo forması giyen 36 yaşındaki tecrübeli savunmacının durumunu araştıran Beşiktaş, anlaşma sağlanması halinde oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Kulübüyle sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Brezilyalı futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ise ödenmeyecek.

Beşiktaş harıl harıl stoper arıyor Hedefte 2 isim var...

2 YILDIR FLAMENGO'DA

Chelsea, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Benfica gibi Avrupa’nın önemli takımlarında forma giyen David Luiz, 1 Eylül 2021 tarihinde transfer olduğu Flamengo’da şu ana kadar 94 resmi maçta forma giyip, takımına 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

NİCO ELVEDİ HEDEFTE

Siyah-Beyazlılar, stoper transferi konusunda Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach forması giyen Nico Elvedi için de girişimlerde bulunuyor. Nico Elvedi, geçen sezon Gladbach forması ile 34 maça çıktı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran savunmacı, 2 mücadelede sarı kart gördü. 26 yaşındaki stoper, 47 kez İsviçre A Milli Takım formasını giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaş harıl harıl stoper arıyor Hedefte 2 isim var...

4 milyon Euro’ya geldi...

30 Eylül 1996 doğumlu Nico Elvedi, ülkesi İsviçre’nin Zürich takımında futbola başladı. Takımın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans ile dikkat çeken Elvedi, 2014’te A takıma yükseldi. Elvedi, 2015’te ise 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bundesliga’nın Gladbach takımına transfer oldu.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜYÜZ!

Beşiktaş harıl harıl stoper arıyor Hedefte 2 isim var...

YORUM YAZ