MENÜ

Beşiktaş harekete geçti! Yıldız oyuncunun transferi masada

Süper Lig'de Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı. Siyah Beyazlı ekipte yönetim orta sahaya yıldız ismi katabilmek çalışmalara hız verdi.

Beşiktaş harekete geçti! Yıldız oyuncunun transferi masada

Beşiktaş gelecek sezon için transfer planlamalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İlk 11’inden en az 7 oyuncuyu gelecek sezon kadrosunda da düşünen Siyah-Beyazlılar ön libero arayışına ise devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR REKORA KOŞUYOR

Son 11 maça 13 golle damgasını vuran Aboubakar, Mario Gomez ve Burak Yılmaz’ı geride bırakıp üst üst 6 karşılaşmada gol atmayı hedefliyor. Yıldız oyuncu, takımının 2.’lik koltuğuna oturması için Konya maçına kilitlenmiş durumda.

Beşiktaş harekete geçti Yıldız oyuncunun transferi masada

PERISIC HEYECANI

Siyah-Beyazlılar, Tottenham’ın kulüp bulmasını istediği Perisic’te kararlı. Yönetim, Ada’da yıllık maliyeti 9 milyon Euro’yu bulan oyuncu için şartları zorlayacak. Maliyetlerle ilgili yapılacak durum değerlendirmesinin ardından teklif sunulacak.

Tottenham’ın kulüp bulmasını istediği yıldız oyuncu ile ilk temas kuruldu. Sol açık ve merkezde oynayabilme özelliği olan futbolcu konusunda kulüp şartları masaya yatırıyor. Forma giydiği 44 maçta 1 gol ve 12 asist yapan 34 yaşındaki futbolcunun, gelecek sezon planlamasında yer almayacağı için menajeri gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş harekete geçti Yıldız oyuncunun transferi masada

TEKLİF YAPMIŞTI

Atiba’nın da takımdan ayrılacak olması nedeniyle orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid’den ayrılacak olan Geoffrey Kondogbia’ya teklif yapmıştı.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu kulübüyle yol ayrımına geldi. İspanyol devinde düşünülmeyen yıldız ismin menaceriyle kısa sürede masaya oturulacak. Fransız oyuncunun da Beşiktaş seçeneğine sıcak baktığı ifade ediliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği transferin durumu maliyetlere kaldı.

Beşiktaş harekete geçti Yıldız oyuncunun transferi masada

UZUN VADELİ PLAN

Atletico Madrid’de bu sezon gözden iyice düşen Fransız ön libero yalnızca 13 maçta ilk 11’de başlayabildi. Toplamda 27 maça çıkan Kondogbia gol katkısı veremezken 2 asist yapabildi. Kariyerinde yeniden bir zirve arayışı olan başarılı futbolcuya uzun vadeli bir plan ve sözleşme sunulacak.

JORGE JESUS'UN BİLETİ KESİLDİ

Rachid Ghezzal'ın Lyon Formasıyla En İyi Golleri

Beşiktaş harekete geçti Yıldız oyuncunun transferi masada

YORUM YAZ