MENÜ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Adana Demirspor mağlubiyeti sözleri ve play-off açıklaması

Beşiktaş'ın stat isim sponsorluğu için imza töreni düzenlendi. Başkan Ahmet Nur Çebi de törende hazır bulundu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Adana Demirspor mağlubiyeti sözleri ve play-off açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, stat isim sponsorluğu için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çebi yapılan sponsorluk ankaşması için şunları söyledi: "Beşiktaş tarihinin en yüksek gelirli stadyum sponsorluğu anlaşması için buradayız. Rahmi Koç'a ve Koç ailesine teşekkür etmek istiyorum. Tüpraş, milli bir dev. Kızımız güzeldi, kızı herkes ister, bir kişiye verirsiniz. Biz, Tüpraş'la el sıkıştık."

Başkan Çebi: Beşiktaş tarihinin en yüksek gelirli stadyum sponsorluğu anlaşması için buradayız

ÇEBİ'DEN ADANA DEMİRSPOR MAÇI SÖZLERİ

Başkan Çebi, dün akşam oynanan ve siyah - beyazlıların sahadan 4-2 mağlubiyetle ayrıldığı karşılaşma için, "Dünkü maç çok tatsız bir maçtı. Camia üzüldü. Taraftarlar üzüldü, hepimiz üzüldük" ifadelerini kullandı.

ÇEBİ'DEN PLAY-OFF AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'de şampiyonu belirlemek için play-off sistemine geçilebileceğini bunu kulüplerle oturup konuşabileceklerini ifade etmişti. Çebi, kendisine bu yönde gelen soruya ise, "Play-off konusu, bütün kulüplerin ortak kararıyla olabilecek bir şey. Eğer böyle bir şey olursa, biz olur deriz. Bizim için bir sakıncası yok. Play-off, bir keyiftir. Bu sezon olursa da sorun yok. Destek veririz. Top oynamaktan kaçmak gereksiz." şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ - SALİH UÇAN OLAYI HAKKINDA

Mücadelenin sona ermesinin ardından ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında yaşanan gerilim geceye damga vurmuştu.

Karşılaşmanın sonunda futbolcular soyunma odasına giderken Salih Uçan'ın henüz gitmediğini gören Güneş, deneyimli oyuncuyu sırtından tutarken soyunma odasına gitmesi konusunda sertçe uyarmıştı.

Bunun üzerine Salih Uçan da arkasını dönüp 71 yaşındaki teknik adama durumu anlatmaya çalışırken, Şenol Güneş de el hareketleriyle 29 yaşındaki futbolcuya hızlıca soyunma odasına gitmesini anlatmaya çalıştı.

Çebi kendisine gelen bu konu hakkındaki soruya; "Maç bitmiş. Kaybetmek acı bir şeydir. Şenol hoca ile Salih arasındaki baba-oğul ilişkisini bilseniz o hareketin sizin düşündüğünüz gibi olmadığını anlarsınız.

Oyuncuları bir an evvel içeri toparlamaya çalışıyor. Tasvip etmesem de art niyetli olmadığını biliyorum. Kendisine de sorsanız daha iyi olur. Aralarındaki bağı biliyorum. Sadece içeri sokmak arzusundan başka amacı yok. Taraftar orada ve gerginlik var. Tamamen anlık bir tepki." şeklinde yanıt verdi.

YORUM YAZ