MENÜ

Beşiktaş aradığı stoperi Brezilya'da buldu! İşte önerilen rakam

Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle iyi bir hava yakalayan Beşiktaş'tan transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turundan mücadele edecek olan Şenol Güneş ve öğrencileri güçlü bir kadroyla Avrupa'ya gitmek istiyor. Yönetim, deneyimli hocanın istediği Brezilyalı yıldız oyuncu temasa geçti.

Beşiktaş aradığı stoperi Brezilya'da buldu! İşte önerilen rakam

Süper Lig'de sezonu ikinci bitirme şansını son Konyaspor maçında kaybeden Beşiktaş ligi üçüncü sırada tamamladı ve UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmak için 2. ön elemeden mücadele etme hakkı kazandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ BELLİ OLDU

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana-Dinamo Batumi eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Valerien Ismael'in ardından takımın başına geçen Şenol Güneş, özellikle de ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakaladı ve takımı yeniden ayağa kaldırmayı başardı.

İSTANBUL'A BEKLİYOR

ŞENOL GÜNEŞ, TRANSFER LİSTESİNİ YÖNETİME VERDİ

Yeni sezonda da güçlü bir kadro kurmak isteyen ve lige şampiyonluk iddiasıyla girmek isteyen camiada transfer hareketliliği yaşanıyor. Deneyimli hoca, transferde istediği isimleri yönetime iletti. Transfer listesinde öncelikli isimlerden biri olan Rus oyuncu Daler Kuzyaev için şartları zorlayan Beşiktaş, oyuncunun transferi için büyük mesai harcıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş aradığı stoperi Brezilyada buldu İşte önerilen rakam

ŞENOL GÜNEŞ'İN KAFASI KARIŞIK

Beşiktaş cephesi, Rus milli futbolcu için 2+1 yıllık kontrat süresinin yanı sıra 1.5 milyon Euro civarında bir maaş önerisi sunmayı planladı. Ancak gelecek taleplere göre teklif, son halini alacak.

BEŞİKTAŞ'TAN BREZİLYALI OYUNCU HAMLESİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle iyi bir hava yakalayan Beşiktaş, Romain Saiss'in ayrılma ihtimali nedeniyle savunmasını kuvvetlendirmek istiyor. Bu çerçevede siyah-beyazlılar, Botafogo'nun stoperi Adryelson'u takımından resmen istedi. Brezilya basınından Globo'nun haberine göre; Kartal, 4 milyon Euro teklifte bulundu. Fakat Brezilya ekibi, bu öneriyi geri çevirip rakamın yükseltilmesini istedi.

Beşiktaş aradığı stoperi Brezilyada buldu İşte önerilen rakam

İKİ TALİBİ DAHA VAR

25 yaşındaki savunmacıya Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya ve Yunan temsilcisi Olympiakos'un da ilgisi bulunuyor. Beşiktaş'ın teklifini ilettiği belirtilirken, Sambacı'ya talip olan diğer kulüplerin henüz bir girişimde bulunmadığı bildirildi. Adryelson, bu sezon 30 maça çıkarken 3 gol atma başarısı gösterdi. Brezilyalı stoperin 3 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. 1.84 cm boyundaki Brezilyalı oyuncu forma giydiği 183 maçta 8 gol attı. Bunun yanına 2 de asist sığdırdı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaş aradığı stoperi Brezilyada buldu İşte önerilen rakam

YORUM YAZ