MENÜ

Beşiktaş'ta Eto'o seferi

Chelsea ile yollarını ayırmasına artık kesin gözüyle bakılan Samuel Eto'o için Başkan Fikret Orman bugün Londra'ya uçacak. Kamerunlu yıldızın menaceriyle masaya oturacak Orman, mutlu sona ulaşmak konusunda son derece kararlı.

Beşiktaş'ta Eto'o seferi

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman, bir yandan yeni stadın çalışmalarıyla ilgilenirken, diğer taraftan da yıldızları takıma kazandırmak için temaslarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Yunanistan ve Bosna’ya giderek bir dizi transfer görüşmesi yapan Orman’ın, bugün de Londra’ya uçacağı bildirildi. Siyah-Beyazlılar’ın patronunun önce Chelsea’nin 18.00’de Norwich’le oynayacağı maçı izleyeceği, sonra da Maviler’in yıldızı Samuel Eto’o’nun menaceriyle masaya oturacağı ifade edildi. Orman’ın, daha önce senelik 7.5 milyon Euro isteyen Kamerunlu yıldızın menacerinden indirim isteyeceği bildirildi.

Demba Ba da listede yer alıyor

Yeni stada ismi dünya çapında duyulmuş futbolcular kazandırmak isteyen Orman’ın ayrıca Londra temsilcisinin bir diğer forveti Demba Ba için de, Maviler’in sahibi Rus milyarder Roman Abramovich’le yemekte bir araya geleceği öğrenildi. Senegalli forvetin ya kiralanması, ya da uygun bir fiyat verilmesi halinde bonservisiyle satın alınmasının ihtimalleri arasında olduğu ifade edildi. Bilindiği gibi Chelsea’de teknik direktör Jose Mourinho, forvetlerinden çok da memnun değil. Atletico Madrid’den Diego Costa’nın transfer edilmesinin an meselesi olması da, iki ismin önümüzdeki sezon başka bir takımda forma giyme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Haberin Devamı

SAMUEL ETO'O İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ