MENÜ

Sonunculuktan finale! Lakers'ta LeBron James tarih yazdı

NBA play-off'larına Los Angeles Lakers tam anlamıyla damga vurdu. LeBron James önderliğinde yeniden şahlanan ve bu sezon kendisine neredeyse şans verilmeyen takım, son şampiyon Golden State Warriors'u saf dışı bırakarak seride durumu 4-2 yaptı ve konferans finaline yükseldi.

Sonunculuktan finale! Lakers'ta LeBron James tarih yazdı

NBA'de play-off'lar nefes kesmeye devam ediyor. Bu sabaha karşı oynanan Los Angeles Lakers - Golden State Warriors maçı da tam anlamıyla tarihe geçti.

Haberin Devamı

DİPTEN GELEN BAŞARI

Bu sezona oldukça kötü başlayan hatta normal sezonun ilk ayı dolmak üzereyeken Batı konferansında son sırada yer alan Lakers, 24 Şubat'ta 13. durumda bulunuyor. Resmen yeniden küllerinden doğan ve LeBron James ile Anthony Davis'in önderliğinde basketbolseverlere bir şov sunan Lakers, bu sabaha karşı oynanan maçta son şampiyon Golden State Warriors'u saf dışı bırakarak seride durumu 4-2 yaptı ve konferans finaline yükseldi.

Sonunculuktan finale Lakersta LeBron James tarih yazdı

SÜPER İKİLİ

Kendi seyircisinin önünde maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun götüren Lakers, sahadan 122-101'lik sonuçla galip ayrıldı. Maçta LeBron James özellikle 2. yarıda gösterdiği performansla hala yaşayan bir efsane olduğunu kanıtladı. Anthony Davis de sakatlığından kurtulduktan gösterdiği performansla konferans finaline giden yolda başarının mimarlarından oldu.

Haberin Devamı

Sonunculuktan finale Lakersta LeBron James tarih yazdı

LEBRON JAMES TARİH YAZDI

Alınan bu sonuçla LeBron James, kariyerinde 41. kez bir playoff serisinden galip ayrıldı ve bu alanda tarihe geçti. Maçta yıldız basketbolcu 30 sayı, 9 ribaund, 9 asist ve 2 top çalma ile oynadı. Maçın MVP'si olarak seçilen Anthony Davis ise karşılaşmayı 17 sayı, 20 ribaund ile tamamladı.

AUSTIN REAVES ETKİSİ

Austin Reaves ise bu sezonun hatta bu serinin en dikkat çeken ismi oldu. Draft edilmeden kadroya katılmasına rağmen kısa zamanda takımının büyük desteğini alan 24 yaşındaki genç basketbolcu gösterdiği performansla taraflı tarafsız tüm basketbolseverlerin beğenisini kazandı.

Sonunculuktan finale Lakersta LeBron James tarih yazdı

STEVE KERR İLE İLK KEZ

Golden State Warriors, Steve Kerr yönetiminde ilk kez bir Batı Konferansı play-off serisini kaybetti. Warriors’ta ise Stephen Curry’nin 32 sayı, 6 ribaund ve 5 asistlik performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

RAKİP DENVER

Los Angeles Lakers, Batı Konferansı final serisinde Denver Nuggets ile karşılaşacak. Nuggets, Batı Konferansı yarı final serisinde Phoenix Suns’ı 4-2 ile geçerek konferans finali oynama hakkı elde etmişti.

TRANSFERDE FLAŞ GELİŞME

FENERBAHÇE DE İSTİYORDU

Sonunculuktan finale Lakersta LeBron James tarih yazdı

YORUM YAZ