MENÜ

Aykut Kocaman: Rüzgar arkamızda

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Rüzgar arkamızda

Aykut Kocaman’dan çarpıcı sözler: “Kuyt’ın ortasında gelen golde futbol şansı yanımızdaydı ve o anda maçın ruhu, kontrolü, her şeyi elimize geçti”

"Takımım, bugün herkese güzel bir yanıt verdi. Üst üste deplasman galibiyetlerine ihtiyacımız vardı. Bu maçla rüzgarı arkamıza alacağız"

“Döverek, iterek, vurarak gelişim olmaz. Çalışarak, inceleyerek, sebat ederek olur. Ben takımımdan hep memnundum ama bunu kamuoyuna anlatamadım”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın keyfi yerinde. Tecrübeli hoca, maç değerlendirmesinde şunları söyledi: “Çok zorlu bir haftaydı. Perşembe günü efor olarak yıprandığımız bir maç oynamıştık. Arada 2 gün vardı, 3. gün Trabzon karşısına çıktık. Borisov’a karşı 10 kişiyle yoğun bir fiziki efor harcadıktan sonra, bugün de büyük bir fiziki direnç gösterdik. Bu açıdan da çok mutluyum. Trabzon ilk 10 dakika çok arzulu başladı. Maç gitti, geldi. Rakip kendi kalesine gol atınca ibre bize döndü. Bu golde, futbol şansı yanımızdaydı. O anda maçın ruhu, kontrolü, her şeyi elimize geçti. Futbolda her türlü sonuç olabiliyor.

İyi günlerimiz daha çok olacak

Bugün bunlardan biri oldu. Ben, takımımdan hep memnundum ama bunu kamuoyuna anlatmanın imkanı yok. Sürekli döverek, söverek, iterek, vurarak gelişim olmaz. Çalışarak, inceleyerek, sebat ederek olur. Takımım, bugün herkese güzel bir yanıt verdi. Bu takımın zaman zaman kötü günleri de olacak ama iyi günleri daha çok olacaktır. Arka arkaya deplasman galibiyetlerine ihtiyacımız vardı. Ancak bu sürede içerideki rüzgarı kaybettik. Bu galibiyetle umarım rüzgarı arkamıza alırız. Her şeye olumsuz bakmayı seviyoruz. Her şey olumsuz, her şey kötü. Birbirimizle didişmekten başka birşey yapmıyoruz. Çatışmaktan zevk alıyoruz. Nehir tersine akıyor. Egemen’in pozisyonunda topun tamamının geçmediğini gördüm. Gol olsaydı çok şey değişecekti. Belki yenilecek veya daha farklı kazanacaktık. Her şeye açıktı.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ