MENÜ

Aydınspor 1923'te şok edici protesto

Yaptıkları idman sonrası tesisteki suyun kesilmesini nedeniyle duş alamayan futbolcular, tepkilerini Kent Meydanı'ndaki süs havuzunda duşlarını alarak gösteriler

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Aydınspor 1923'lü futbolcular, antreman sonrasında suların kesik olmasından dolayı duş alamadılar. Bu duruma tepkilerini Kent Meydanı'ndaki süs havuzuna girerek gösterdiler. Mali'deki susuzluktan kaçarak Türkiye'de top oynamaya devam eden Moussa Traore, suların kesik olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı.

Haberin Devamı

Kulüp ve Aydın Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan gerginlik sonucu elektrik ve suların kesilmesine futbolcuların verdiği tepki arbedeye neden oldu.

Hüseyin Aksu Tesisleri'nde antrenman yapan futbolcular, antreman sonrası suların kesik olduğunu görünce yöneticilerle birlikte meydandaki havuzun yolunu tuttu. Teknik heyet ve oyuncuların havuzda duş alacağı bilgisini alan Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililere haber verdi. Zabıta Daire Başkanı Hakan Genç ve ekibi futbolculara engel olmak isterken kavga çıktı. Arbede sırasında Hakan Genç burnundan yaralanırken, devreye polis girdi. Emniyet mensuplarının çabalarıyla kavga daha da büyümeden engellendi.

Başkan Hüsamettin Ertan, Aydınspor 1923'ün kentin değeri olduğunu belirterek, Tesislerimizde paramızla bizi abone yapmıyorlar, suyumuzu kesiyorlar. Beni bu meydanda ya idam edecekler ya da bunların yakasını bırakmayacağız. Bu takıma herkes sahip çıkacak. Antrenman sonrası su bulamayınca biz de futbolcuların havuzda duş almasını sağladık dedi.

YORUM YAZ