MENÜ

Avrupa'yı salladık!

Fenerbahçe, Lazio'yu devirip yarı finale yükseldi. Başta İtalyanlar olmak üzere Avrupa'nın birçok önde gelen gazetesi, Sarı-Lacivertliler'in başarısını sayfalarına taşıdı

Avrupa'yı salladık!

La Gazzetta dello Sport (İtalya): Avrupa olmadı ve Lazio da Juventus’un ardından Avrupa’ya veda etti. Olimpiyat Stadı çölünde Fenerbahçe tur atladı. Fenerbahçe, Lazio’yu eleyerek yarı finale yükseldi.

Corriere dello Sport (İtalya):
Lazio’nun yüreği yetmedi. İlk maçı 2-0 kazanan Fenerbahçe, Roma’da da kontrolü elinden bırakmadı. Lazio attığı golle umutlandı ama Caner’in beraberlik sayısı, sonu hazırladı.

La Repubblica (İtalya): Lazio seyircisiz rövanş maçında iflas etti. Sahasında elinden geleni yapan ve hatta golü de bulan Roma temsilcisi, buna rağmen fazla dayanamadı.

Tutto Sport (İtalya): Lazio, Avrupa’nın dışına çıktı. Mavi-Beyazlılar’ın, çeyrek finalde Fenerbahçe’ye elenmesiyle birlikte Avrupa’da hiç İtalyan takımı da kalmadı.

UEFA.com: Lazio’yu saf dışı bırakan Fenerbahçe yarı finale yükseldi. Sarı-Lacivertliler, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında yarı finale kaldı.

Marca (İspanya): Fenerbahçe yarı final heyecanını yaşayacak. Seyircisiz oynanan rövanşta ev sahibi Lazio, Fenerbahçe’ye yarı final biletini kaptırdı.

Abola (Portekiz): Raul Meireles’li Fenerbahçe yarı finale kaldı. Türk ekibi, her iki maçta da akıllı futboluyla turu geçmeyi hak etti.

De Telegraaf (Hollanda): Dirk Kuyt’lı Fenerbahçe adım adım finale gidiyor. Fenerbahçe, Türkiye’de ve Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bild (Almanya): Miroslav Klose’nin formasını giydiği Lazio, Avrupa Ligi’nden dışarı uçtu. Türkler ise yarı finale yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ