MENÜ

3 Büyükler Sezonu D-Smart'ta Açıyor!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın sezon öncesi hazırlık maçları, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları HD kalitesiyle D-Smart’ta izleyiciler ile buluşuyor.

3 Büyükler Sezonu D-Smart'ta Açıyor!

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, 3 Büyüklerin yeni transferlerinin ilk kez seyirci karşısına çıkacağı sezon öncesi hazırlık maçlarını, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarını futbol severler ile buluşturuyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa Ligi ön eleme turlarında oynayacağı iç saha maçlarını ve 3 büyüklerin hazırlık maçlarını izlemek için D-Smart Aile Spor Paketi veya Mega Paket abonesi olunması yeterli. Diğer D-Smart ana abonelik paketleri olan futbol severler ise Sporsever Ek Paketi alarak hiçbir golü kaçırmayacak. Yaza damgasını vuracak maçları D-Smart’lılar Smart Spor HD kanalından (77. Kanal) takip edebilecek.

D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni aramak, www.dsmart.com.tr üzerinden form doldurmak ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğramak yeterli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ