MENÜ

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri bugün gerçekleştirilen kura ile belli oldu. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı kura çekimindeki diğer eşleşmeler de nefes kesecek. İşte UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri...

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Dün oynanan karşılaşmalar ile UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu. Temsilcimiz Beşiktaş'ta Yunan devi Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Çeyrek finale çıkan diğer ekipler; Lyon, Anderlect, Manchester United, Celta Vigo, Genk, Ajax, Schalke 04 oldu. İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi ile UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri

Anderlecht (Belçika) - Manchester United (İngiltere)
Celta Vigo (İspanya) - Genk (Belçika)
Ajax (Hollanda) - Schalke 04 (Almanya)
Olympique Lyon (Fransa) - Beşiktaş (Türkiye)

Uefa Avrupa Ligi Çeyrek final maçları ne zaman oynanacak?


Uefa Avrupa Ligi Çeyrek final maçları 13 ve 20 Nisan'da oynanacak. Yarı finaller ise 4 ve 11 Mayıs'ta, Avrupa Ligi'nin final maçı da 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

Beşiktaş - Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final maçları 13 ve 20 Nisan'da oynanacak ve her iki karşılaşma da saat 22:05'te başlayacak. Bilindiği üzere son 16 turundan itibaren tek takımımız Beşiktaş kaldığı için maçlar TRT'den şifresiz yayınlanıyor. Lyon-Beşiktaş maçı da TRT'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.


Haberin Devamı
YORUM YAZ