MENÜ

Atletico Madrid'den Çaykur Rizespor'a

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Atletico Madridli gurbetçi oyuncu 21 yaşındaki Cenk Güvenç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Atletico Madrid'den Çaykur Rizespor'a

Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Atletico Madrid'in B takımında forma giyen Almanya doğumlu stoper Cenk Güvenç ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Deniz, genç oyuncunun takıma faydalı olacağına inandıklarını söyledi. 2009 yılında Gaziantepspor forması ile Süper Lig'de forma giyen Cenk, 11 kez Türkiye U18 ve U19 milli takımına çağrıldı.

Hazırlıklar sürüyor

Bu arada Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Rize Yeni Şehir Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmana yeni transferler Ali Adnan, Hurşut ve Kağan katılmadı. İdman, düz koşunun ardından dar alanda yapılan pas çalışması ile sona erdi.

Ali Adnan Rize'ye geldi

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Irak Milli Takımı'nda mücadele eden Ali Adnan Kadhim, İstanbul'da 5 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra bugün Rize'ye geldi ve takımın antrenmanını izledi. Transfer sürecinin çok zor geçtiğini anlatan Ali Adnan, "Rize'de olmaktan dolayı çok memnunum. Çaykur Rizespor'da başarılı olacağım. En iyi kararımı vererek Rize'ye geldiğimi düşünüyorum. Galatasaray ve Rize'den teklif geldi. Çaykur Rizespor yöneticilerini ailem gibi gördüğüm için kararımı buradan yana kullandım. Benim için en iyi yer burası" dedi. Ali Adnan, 53 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Eren Albayrak: İyi bir sezon olacak

Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, şunları söyledi: Bu süreçte yeni arkadaşlarımızda da uyum sürecini tamamladık. Onlara da yardımcı olmaya çalıştık. Yeni bir takım kuruldu ve yavaş yavaş oturacak. Bu yıl Süper Lig'de mücadele edeceğiz ve işimiz daha zor olacak. Takım olarak kendimizi güveniyoruz. Ben de iyi hazırlandım. İnşallah benim için de iyi bir sezon olacak. Umarım sezona iyi başlarız ve öylede devam eder.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ