MENÜ

Ashley Young bombası!

Galatasaray'ın Manchester Unitedlı milli İngiliz oyuncu Ashley Young'u transfer etmek istediği iddia edildi.

Ashley Young bombası!

İtalyan basınından CalcioMercato'nun haberine göre, bu sezon Manchester United'ta beklentileri karşılayamayan ve ligde sadece 4 maçta 204 dakika forma giyebilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun performansının yeterli bulunmadığı belirtildi.

Son aylarda oynadığı maçlarda kendisini atarak takımına penaltı kazandırdığı iddia edilen Young, sportmenlik dışı hareketlerde bulunmaması yönünde "Kırmızı Şeytanlar"ın teknik direktörü David Moyes tarafından uyarılmıştı. Manchester United'ın eski efsanevi teknik direktörü Alex Ferguson da İngiliz oyuncuyu aynı nedenlerle eleştirmiş ve geçen sezon kadro dışı bırakmıştı.

Manchester United'ın Aston Villa'dan 2011'de 18 milyon avro karşılığında kadrosuna kattığı milli İngiliz oyuncunun takımda gözden düştüğü, kulübün ödediği bedelin yarısı miktarında bir bonservis bedeli karşılığında ara transfer döneminde İstanbul'a transferine izin verilebileceği vurgulandı.

Moyes'in, Manchester United'ta oynadığı son 31 maçta gol atmayı başaramayan Young'un yerine Adnan Januzaj ve Wilfried Zaha gibi genç oyunculara kadroda daha çok şans vermek istediği öğrenildi

Haberin Devamı

ASHLEY YOUNG'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ