MENÜ

Aslan'a şans vermiyorlar

Schalke taraftarı takımına inanılmaz güveniyor. Galatasaray'a şans tanımadıkları gibi 3-0, 4-0 gibi tahminlek yapmaktan da çekinmiyorlar. Futbolcular ise Dortmund galibiyetinin tadını çıkarıyor.

Aslan'a şans vermiyorlar

Schalke için söylenebilecek ilk şeylerden biri çok önemli bir taraftar potansiyele sahip olmaları. Hakemi etki altına almakta son derece başarılı oldukları kesin. Veltis Arena ve TT Arena arasında da büyük benzerlikler var. Stat hem görünüm hem de akustik açısından son derece başarılı. İki stadı ayıran en büyük özellik ise Almanlar’ın stadı en ince ayrıntısına kadar bitirmiş olmaları. Veltis Arena’nın da çok büyük bir bölümü kapalı fakat çimlerin hava alıp güneşlenmesinde hiçbir sorun yok. Dolayısıyla zemin son derece iyi durumda.

Gurbetçilerin sorunu bilet

Dortmund maçı esnasında konuşma fırsatı bulduğum Schalkeli taraftarlar takımlarına son derece güveniyorlar. Galatasaray’a şans tanımayan Almanlar 3-0, 4-0 gibi tahminler yapmaktan da çekinmiyorlar. Gurbetçiler cephesinde ise en büyük sorun bilet. Bilet bulamamaktan yakınan taraftarların en büyük umudu maç günü Schalkeliler’in ellerindeki biletleri satın almak. Fiyat konusunda ise oldukça önemli rakamları gözden çıkartmış durumdalar. Taraftar cephesinde galibiyet konusunda şüpheler olsa da özellikle Fatih Terim’e büyük güven var.

Moraller tavan yaptı


Dortmund derbisinden galibiyetle dönen Schalke’de moraller yerinde. Sabah yapılan antrenmanda derbide forma giyen oyuncular düz koşu yaparken diğer isimler son derece keyifli ve eğlenceli bir antrenman gerçekleştirdi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ