MENÜ

Aslan'ın iki yüzü

Cim Bom, Bursa'da maça çok kötü başladı. Fernandao 28 ve 33'te attığı gollerle Aslan'ı şoka soktu. İlk yarı biterken Sneijder ağları sarstı. İkinci devrede fırtına gibi esen Galatasaray, peş peşe attığı gollerle 5-2 kazanarak finale çıktı.

Aslan'ın iki yüzü

Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye elenen, ligde şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray için Türkiye Kupası, tutunacak tek dal oldu. İlk maçta sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Mancini’nin öğrencileri, deplasmana Drogba’dan yoksun ve moralsiz geldi. Maça da kötü başladı. Bursaspor önce pozisyonları, ardından 28. ve 33. dakikalarda Fernandao ile golleri buldu. Ancak 2-0 öne geçen Timsah savunmaya kapanınca olan oldu. Sneijder, ilk yarının son anlarında farkı bire indirdi, Galatasaray soyunma odasına umutlu gitti. İkinci devrede ise sahada bambaşka bir Aslan vardı. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Sarı-Kırmızılılar Selçuk (p) ve Burak’ın golleriyle öne geçip, turu getirecek skora ulaşmıştı bile... Ancak Aslan’ın durmaya niyeti yoktu. 68’de Burak yine sahneye çıktı, kapanışı penaltıdan Felipe Melo yaptı. Galatasaray, “Bursaspor farka gidiyor” denilen maçta rakibinin fişini, 26 dakikada bulduğu 5 golle çekti. Aslan’la şaka olmayacağını herkese gösterdi.

Cim Bom rakibini bekliyor

Bursaspor’u saf dışı bırakan Galatasaray, finaldeki rakibini beklemeye başladı. Cim Bom, 7 Mayıs’ta oynanacak final mücadelesinde, Antalyaspor-Eskişehirspor eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak. Türkiye Kupası’nda tam 9 sene süren hasretine son vermeye çalışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ