MENÜ

Ali Tandoğan Antalyaspor'da

Medical Park Antalyaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ali Tandoğan ile 2, Doğa Kaya'yla da 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Ali Tandoğan Antalyaspor'da

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde 2'nci Başkan Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Ömer Durna, Nurettin Ünal, Emin Altıner ve Salih Peker hazır bulundu. 2'nci Başkan Yılmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, Bursaspor ve Eskişehirspor'un iki önemli oyuncusunu Medical Park Antalyaspor'a kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bursaspor'un tecrübeli sağ beki Ali Tandoğan ise 2 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Büyük bir taraftar kitlesinin olduğu bir takımdan geliyorum. Taraftarı az olan Antalyaspor'da oynamak, yani az tribüne oynamak beni etkilemez. Mardan'da oynadığımız maçta geçirdiğim talihsiz sakatlık sonrasında Mehmet hoca ve Antalyasporlu yöneticiler beni çok aradı ve sağlığımı sordular. Bu beni çok duygulandırdı. Antalyaspor'a gelme kararımın birincisi bu. Burada başarılı olacağıma inanıyorum."

Medical Park Antalyaspor'la 1 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Doğa Kaya ise "İyi bir ortama, iyi bir camiaya geldim. Antalyaspor'da oynamaktan büyük mutluluk duyacağım. Burada başarılı olacağına inanıyorum. Tanıdığım arkadaşlarımla aynı renklere hizmet etmek beni daha da mutlu edecektir" dedi.

Her iki futbolcu da imza töreninin ardından kırmızı beyazlı formayı sırtına geçirip yöneticilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ