MENÜ

ANTALYA SALLADI YIKAMADI : 0-0

Zirve mücadelesi veren Antalyaspor 90 dakika boyunca oyunun hakimiydi. Devlere kök söktüren Karabük ise etkisizdi. Güney ekibi Diarra, Aissati, İsaac'le pozisyonlara girdi ama kaleci Tomic'i ve direği geçemedi.

ANTALYA SALLADI YIKAMADI : 0-0

Haberin Devamı

Bir tarafta sahasında rakip tanımayan Antalya, diğer yanda deplasmanlarda coşan Kardemir Karabükspor... Ev sahibi başlangıç düdüğüyle rakip kaleyi ablukaya aldı. İlk 45 dakikanın sonundaki istatistik her şeyi anlatıyordu: Kornerde Antalyaspor’un 14-0 üstünlüğü vardı. Karabük’ün 8. dakika İlhan Parlak’la yakaladığı pozisyonun dışında kayda değer bir hücum organizasyonu da yoktu. Kontra ataklarda Lualua ile etkili olmak isteseler de; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kabusu olan Kongolu oyuncu gününde değildi. 18’de Aissati ortasında Diarra’nın şutu direkte patladı. 32’de Aissati kalenin tam karşısından şutladı. Tomic başarılıydı. 38’de Diarra sağdan çıkardı. İsaac kale önünde vurdu ama Tomic açıyı iyi kapattı. 39’da Murat çok sert vurdu. Tomic geçit vermedi. İlk yarıya Antalyaspor-Tomic mücadelesi damga vurdu!

Lualua’ya özel önlem!


İkinci yarıda Antalya zoraki değişiklikler yaptı. Kaleci Hakan ve Deniz sakatlıkları nedeniyle çıktı. Karabük ise bu yarının ilk 25 dakikasında daha çok pas yapıp, rakip sahada çoğalmayı başardı. Ancak Antalya son 20 dakikada kontrolü tekrar ele aldı. Karabük ise yine hızlı ikilisi Shelton ve Lualua’yla klasikleşen gol arayışlarına başladı ama Antalya önlemini almıştı. 59’da Uğur İnceman’ın ters kafası az farkla kornere çıktı. 62’de Diarra’nın şutu direği sıyırdı. Son dakikalarda Antalya yine baskın olan taraftı, fakat bir türlü çerçeveyi tutturamadı. 90’da ise Karabük yine kontra atakla geldi, İlhan’ı kaçırdı. Ancak İlhan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı. Antalyaspor dün akşam sahasındaki ilk beraberliği alırken, galibiyeti kaçıran ekip oldu.

Sedat Hardal

YORUM YAZ