MENÜ

Antalya'da kazanan çıkmadı: 1-1

Konya Djalma'yla öne geçti. Antalya, Koray'la skoru dengeledi. Net fırsatlar vardı ama taraflar eşitliği bozamadı. Akdeniz ekibi galibiyet hasretini 10 maça çıkardı, işini zora soktu. Yeşil-Beyazlılar ise ateş hattından bir adım daha uzaklaştı.

Antalya'da kazanan çıkmadı: 1-1

Tehlikeli bölgeye demir atan Antalya’ya Konya da ilaç olmadı: 1-1. Kayseri karşısında yaşanan 3-1’lik şok yenilginin yarattığı travmayı önlemek için Fuat Çapa, takımını hafta içinde Türkiye’nin ünlü mentörlerinden birine teslim etti. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunda ise eksik yerlere yamama usulü atamalar yaptı. Bu yamalar ilk çeyrekte açıklar verdi. 14’te Hasan Kabze, Gekas’la girdiği verkaç sonrasında topu kale içine ortaladı. Djalma bir cimnastikçi estetiğinde yükselip meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1. Yenen şok gol sonrası Emrah’ın erken sakatlığı, Murat’ın formsuzluğu Çapa’yı ilk 30 dakika içinde iki zorunlu değişikliğe itti. Bu dakikadan itibaren Tita’nın yeniden lider olduğunu hatırlaması, Diarra’nın vitesi yükseltmesi ev sahibini canlandırdı. İbrahim-Uğur ikilisi orta alanda erken basıp, topun Gekas, Hasan Kabze ve Djalma’yla buluşmasını önleyince, Antalya hücum üstünlüğünü ele geçirdi.

Umutlar kalan maçlara

31’de Diarra soldan penaltı noktasına ortaladı, pozisyona hızır gibi yetişen Koray bitirici vuruşu yaptı: 1-1. Antalya ikinci yarıya da hızlı başladı. Baskıyı sertlikle kırmak adına savunmanın sebep olduğu fauller, Konya kalesinde gol tehlikelerine dönüştü. 60’ta Vederson’un frikiği yan direği sıyırıp, auta gitti. Mesut Bakkal’ın Hleb hamlesi, Konya’yı da hareketlendirdi. 71’de savunmanın arkasına sızan Gekas’ın ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruş saç-baş yoldurttu. Bu maç sonrası 28 maçta 28 puan toplayan Antalyaspor, gözünü üstündeki rakiplerinin alacağı sonuçlara çevirdi.

Haberin Devamı

Hüseyin Sakarya

MP ANTALYASPOR 1-1 TORKU KONYASPOR

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU


MP ANTALYASPOR İSTATİSTİKLERİ

TORKU KONYASPOR İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ