MENÜ

Ankaraspor kalecilerini buldu

Başkent temsilcisi, kaleciler İsmail Şahmalı ve Ercüment Kafkasyalı ile anlaştı.

Ankaraspor kalecilerini buldu

PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor, kaleciler İsmail Şahmalı ve Ercüment Kafkasyalı’yı renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçen sezon Denizlispor’un kalesini koruyan İsman Şahmanlı 1, Polatlı BUGSAŞ Spor’un filebekçisi Ercüment Kafkasyalı da 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ankaraspor’un kalesini koruyacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren 31 yaşındaki Şahmanlı, "Değerli hocam Osman Özköylü ile tekrar çalışacak olmaktan mutluyum. Buraya fedakarlık yaparak geldim ve bunu burada başarılı olacağımı düşündüğüm için yaptım. İnşallah, sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk yaşarız" ifadesini kullandı.

Ankara’nın çeşitli takımlarında forma giyen 1985 doğumlu Kafkasyalı ise "Şampiyonluğa oynayacak ve hedefleri olan bir takıma geldiğim için sevinçliyim. Burada iyi ve umutlandırıcı bir oluşum var. Böyle bir oluşumun içinde yer almak ve başarıya ortak olabilmek gurur verici. Ankaraspor’u hak ettiği noktaya, Spor Toto Süper Lig’e çıkaracağız" değerlendirmesinde bulundu.

"4 transfer daha yapacağız"


Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven de transfer çalışmalarının büyük bir titizlik içinde yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Kalemizi yeni transferlerimiz İsmail Şahmalı ve Ercüment Kafkasyalı ile sağlama aldığımızı düşünüyorum. Bir aksilik çıkmazsa öyle tahmin ediyorum ki 4 transfer daha yapıp yeni sezonda mücadele edecek kadromuzu tamamlamış olacağız. Transfer çalışmalarını tamamlandıktan sonra yeni sezon hazırlıklarımıza ikinci etap kamp çalışmalarıyla devam edeceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ