MENÜ

Atilla Küçüktaka: Kazanacağız, 3 puanla döneceğiz

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup 3'üncü haftasında Beyoğlu Yeni Çarşı'ya konuk olacak Altınordu'da teknik direktör Atilla Küçüktaka, İstanbul deplasmanından 3 puanla İzmir'e döneceklerini söyledi.

Atilla Küçüktaka: Kazanacağız, 3 puanla döneceğiz

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 3'üncü hafta mücadelesinde pazar günü Beyoğlu Yeni Çarşı'ya konuk olacak Altınordu'nun teknik direktörü Atilla Küçüktaka, İstanbul deplasmanından 3 puanla İzmir'e döneceklerini söyledi. Bay oldukları geçen hafta Burdur'da kamp yapma fırsatı bulduklarını ve kampın çok faydalı geçtiğini söyleyen Atilla Küçüktaka, "Çok ihtiyacımız olan galibiyete inşallah bu hafta ulaşacağız. Gidip orada kazanacağız, döneceğiz ve gelişimimizi daha moralli ve güvenli bir ortamda sürdüreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı-lacivertli takımın her geçen gün birliktelik duygusu içerisinde deneyim kazandığını ve gelişen bir oyun yapıları olduğunu anlatan tecrübeli teknik adam, "Ligin başında bunun gerçekten zor olacağını biliyorduk. Devamlı kendi aramızda konuşuyoruz. Antrenmanlarımızda üstüne gitmemiz gereken eksik bölümlerimiz var, geliştirmemiz gereken bölümler var. Bunlar için yoğun bir çaba içerisindeyiz" diye konuştu. İlk maçında evinde Nazilli Belediyespor'a 3-2 yenilen Altınordu, 2'nci haftayı bay geçti. 

YORUM YAZ