MENÜ

Altınordu'da bir yıldız daha doğuyor! Furkan Yöntem damgası...

'Futbolcu fabrikası' olarak bilinen Altınordu'da bir genç daha emin adımlarla yıldız olma yolunda ilerliyor. Furkan Yöntem'in, bu sene yükseldiği Altınordu A Takımı’nda ve Türkiye U19 Milli Takımı'ndaki performansıyla transfer döneminde adından fazlasıyla söz ettirmesi bekleniyor.

Altınordu'da bir yıldız daha doğuyor! Furkan Yöntem damgası...

Türk futboluna çok sayıda oyuncu kazandıran Altınordu’da bir yıldız daha doğuyor: Furkan Yöntem... 10 yaşında Ege Bölge Seçmelerinde Altınordu kulübüne adım atan Furkan Yöntem, bu sene yükseldiği Altınordu A Takımı’nda ve Türkiye U19 Milli Takımıyla çıktığı Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde göstermiş olduğu performansla Avrupa ve Süper Lig takımları scoutlarının ve birçok menajerin dikkatini çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

U15 Milli takımından itibaren her yaş kategorisinde genç milli takımlarda takım kaptanı olarak görev alan Furkan Yöntem, şu ana kadar genç milli takımlarla 32 resmi maçta 5 gol attı. Orta sahanın her bölgesinde görev yapma yeteneğine sahip olan ve joker futbolcu konumunda bulunan Furkan Yöntem’in transfer döneminde adından fazlasıyla söz ettirmesi bekleniyor.

YORUM YAZ