MENÜ

Alemin kralı geliyor

Ronaldinho için yapılan sponsor görüşmeleri sonuç verdi, Kartal birçok firmayla anlaştı. Futbolcuyla bire bir görüşecek olan yönetim, transferi büyük ölçüde bitirdi.

Alemin kralı geliyor

Beşiktaş’ta Ronaldinho sesleri gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Brezilyalı yıldızın Beşiktaş forması giyeceği günü iple çekiyor. Yönetici Ahmet Kavalcı, Sambacı’yla en kısa sürede bire bir görüşerek bu transferi bitirmek istediklerini söyledi. Dünyanın en büyük yıldızlarından birisini transfer etmeye hazırlanan Kara Kartal, sponsorluk görüşmelerini de tamamlamak üzere. Birçok şirket şimdiden Ronaldinho için sıraya girmiş durumda. Ahmet Nur Çebi, bu transfer için kulübün kasasından 4 milyon Euro çıkarabileceklerini belirtirken, son yaşanan gelişmelerle birlikte Beşiktaş bu işi daha az para ödeyerek bitirebilir. Şu anda ünlü bir spor firması, bir banka, bir hastane ve bir de marketler zinciri, Sambacı’yı Beşiktaş’a getirmek için harekete geçti.

Yönetim havaya girdi

Ronaldinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan futbol takımı sorumlusu Ahmet Kavalcı, oluşan ortamın kendilerini çok etkilediğini belirtirken, “Bu transfer büyük yankı yarattı. Biz de taraftarlarımızın bu tepkisi karşısında sessiz kalamazdık. Bunun için de belli bir bütçe ayırdık. Tabii ki bizim bütçemiz, Ronaldinho’nun isteklerini karşılayabilecek durumda değil. Ancak sponsorluk konusunda görüşmelerimiz sürüyor ve önemli bir yol katettik. Firmalarla imzaları attıktan sonra bire bir görüşmemizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Bilindiği gibi Ronaldinho’nun menacerliğini yapan abisi Roberto Assis, Siyah-Beyazlı kulübe 25 Haziran’da bu transferle ilgili cevap verecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ