MENÜ

Ada'yı sallayan yıldız: Mesut Özil

Ada'yı sallayan yıldız, FANATİK'e konuştu. Huzurlarınızda... Mesut Özil

Ada'yı sallayan yıldız: Mesut Özil

Arena’da büyük bir hata yaptık, Galatasaray’ı hafife aldık. Yalan değil, durum 3-1’e gelince büyük panik yaşadık

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde tek kelime ile mükemmel bir performans sergiledi. Final oynamalarını çok istemiştim

Şunu söylemem lazım ki, Türkiye’de hep aynı takımlar şampiyon oluyor. Mutlu sonu tahmin etmek hiç zor değil

“Bir İstanbul hayranı olduğum için geçen sezon Real Madrid forması giyerken Galatasaray ile eşleştiğimizde çok sevinmiştim. O maçı adeta iple çektim. Madrid’de aldığımız sonuçla üst tura kolay çıkacağımızı düşünüyorduk, olmadı. 1-0’dan sonra rahatladık ama büyük bir hata yapıp Galatasaray’ı hafife aldık, maça asılmadık. Ve durum 3-1’e geldi. Yalan değil, panik yaptık ama korkmadık. Çünkü turu atlayacağımızdan emindik. Galatasaray gerçekten büyük bir takım ama Real Madrid daha büyük.”

‘Türkiye’de sürpriz yok’

“Türkiye Süper Ligi’ni mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Çünkü haftasonları genelde aynı gün maça çıkıyoruz. Ancak şunu söylemeden edemeyeceğim; Türkiye’de malesef hep aynı takımlar şampiyon oluyor. Yani bir başka deyişle ligin sonunda kimin mutlu sona ulaşacağını aşağı-yukarı tahmin edebiliyorsunuz.”

‘Fener finali hak etti’

“Geçtiğimiz sezon Türk takımlarının Avrupa Kupaları’nda elde ettiği başarılar beni inanılmaz memnun etti. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki çıkışı, Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki mükemmel performansı. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamasını çok istemiştim. Bunu hak edecek işler yaptılar çünkü.”

‘Artık kupa istiyorum’

“Sezona yeni bir ülkede yeni bir takımla girdim. Arsene Wenger’i çok iyi tanımıyorum ancak onunla birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Benim için önemli olan takımın geçen sezondan daha iyi bir performans göstermesi. Real Madrid ile geçtiğimiz sezon kupa kazanamadık ancak her kulvarda iddiamızı sonuna kadar en iyi şekilde sürdürmüştük. Bu sezon Arsenal’de mutlaka kupa ve kupalar kazanmak istiyorum. Ayrıca Dünya Kupası Finalleri’nde de bu defa hedeflerimiz büyük. Umarım benim için iyi bir sezon olur çünkü artık kupalar kazanmak istiyorum. Buna ihtiyacım var.”

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ