MENÜ

Ya Baros ya Lazovic

Sezon başladı, ancak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Forvet hattı için Milan Baros ismi ağırlık kazandı, Lazovic de gündemdeki yerini koruyor

Ya Baros ya Lazovic

Forvet hattını Batuhan Karadeniz’le güçlendiren Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba bir alternatif daha istiyor. Ligde şampiyonluk hedefleyen Kara Kartallar’da iki golcü ön planda bulunuyor. Günlerdir Beşiktaş’ın görüşmelerde bulunduğu Danko Lazovic gündemdeki yerini koruyor. Bu futbolcunun toplam 2 milyon Euro’luk maliyetinde indirime gitmesi bekleniyor. Ancak son olarak Milan Baros’un transfer edilme ihtimali işleri karıştırdı! Teknik direktör Samet Aybaba da ligi tanıdığı gerekçesiyle Milan Baros alternatifinin üzerinde durulmasını istedi.

‘Feda’ diyen gelecek

Galatasaray’ın bonservis bedeli istemediği Çek yıldız, Sarı-Kırmızılılar’dan 2 milyon 500 bin Euro kazanıyor. Ancak Baros bu ücretinde ciddi bir indirime giderse, Beşiktaş’la yolları kesişebilir. Lazovic’in 2 milyon Euro’luk maliyetinde indirim bekleyen Siyah-Beyazlılar, iki golcü arasında ‘Feda’ diyeni seçecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ