MENÜ

..Ve Örümcek Fenerbahçe'de

Adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Mehmet Topal'ın yöneticilerle her konuda anlaştığı öğrenildi. Ay-Yıldızlılar'ın Avusturya kampında bulunan milli futbolcu gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

..Ve Örümcek Fenerbahçe'de

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ne uygun bir kadro oluşturmak için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, Valencia’nın Türk futbolcusu Mehmet Topal’ın transferini bitirdi. Milli Takım’ın Avusturya kampında bulunan yıldız oyuncu, bir aksilik olmazsa, gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Fenerbahçe, 2011-2012 sezonu öncesinde de Topal için girişimlerde bulunmuş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. İspanyol kulübü tarafından satış listesine konulan ve yılda 1 milyon 200 bin Euro (2 milyon 800 bin Lira) alan Mehmet Topal’ın, Fenerbahçe’den ise 2 milyon 300 bin Euro (4 milyon 630 bin Lira) alacağı ifade edildi. Valencia’ya attığı imzanın Haziran 2014 yılında bitecek olması nedeniyle, İspanyol kulübünün de ilk etapta 8 milyon Euro olarak belirlediği Topal’ın bonservisini 5 milyon Euro’ya kadar indirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Tino Costa da satılık

Öte yandan, Valencia Kulübü Genel Sekreteri Braulio Vazquez, Mehmet Topal’ın yanı sıra adı Fenerbahçe ile anılan Arjantinli Tino Costa’nın da satış listesine konulduğunu açıkladı. İspanyol medyası, geçtiğimiz günlerde Tino Costa için Fenerbahçe’nin 6 milyon Euro’luk bir teklif sunduğunu ileri sürmüştü. Geçtiğimiz sezon La Liga’da (İspanya 1. Ligi) 27 maçta forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Yalçın Türk

YORUM YAZ