MENÜ

Timsah'ın son gözdesi Sebastian Pinto

Maliyeti yüzünden Bobo transferini askıya alan Bursaspor, Şili Milli Takımı'nın golcüsüne kanca attı. Yeşil-Beyazlılar, bonservisi 500 bin Euro olan 25 yaşındaki oyuncuda mutlu sona yaklaştı

Timsah'ın son gözdesi Sebastian Pinto

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor aradığı golcüyü Şili’de buldu... Yeşil-Beyazlılar, Şili Milli Takımı’nın son maçlarına çağrılan ve bu ülkede O’Higgins takımının formasını giyen Sebastian Pinto’da büyük yol kat etti. 25 yaşındaki golcüyle ve kulübüyle temasa geçen Timsah, bonservisi 500 bin Euro olan bu oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı. O’Higgins’te 14 maçta 13 kez gol sevinci yaşayan Pinto, Futbola Universidad de Chile, Cobreloa, Santos, Nancy, Godoy Cruz, Audax Italiano ve Varese formaları giydi. Transfer döneminde büyük paralar harcamayacaklarını söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “İşin ekonomik kısmı, maalesef duvar gibi, set gibi karşımıza çıkıyor. İki yabancı, bir de yerli oyuncu almak istiyoruz. İlk yarıda yeterince faydalanamadığımız oyuncuların da performansını yukarı taşıyacağız” dedi.

Haberin Devamı

Hız kesmiyorlar

Öte yandan Bursaspor, yarın oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü. Ertuğrul Sağlam gözetimindeki idmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Basına kapalı yapılan bölümde ise Sağlam’ın oyuncularına taktik ağırlıklı maç yaptırdığı öğrenildi.


YORUM YAZ