MENÜ

Timsah ava çıktı!

İki kulvarda da emin adımlarla yoluna devam eden Bursaspor transferde düğmeye bastı. Yeşil-Beyazlılar, Sivas'ın yıldız ismi Erman Kılıç ile Ankaragücü'nden İshak ve Ganalı Baffour için temaslara başladı.

Timsah ava çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselerek Avrupa yolunda dev bir adım atan Bursaspor’da transfer harekatı başladı. Yeşil-Beyazlılar, bu sezon Sivasspor formasıyla çok iyi bir grafik çizen Erman Kılıç ile Ankaragücü’nün genç solbeki İshak Doğan için girişimlere başladı. Sivasspor’la yaptığı sözleşmede bir yıllık opsiyonu bulunan Erman’ın, Timsah’ın teklifini kabul etmesi halinde bonservis bedeli ödenmeyecek. Başkent ekibi ise alacakları için federasyona başvuran 22 yaşındaki oyuncuya tüm ödemelerini yaparken, bonservis bedelini de 1.5 milyon lira olarak belirledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın her iki oyuncuda da ısrarcı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

3 yolcu var...

Bu arada www.belgiumsoccer.be sitesinin haberine göre Bursaspor’un, Ganalı Emmanuel Baffour için girişimlere başladığı kaydedildi. Gana Ligi’nde New Edubiase United forması giyen 23 yaşındaki forvete Belçika’nın Genk ve Standart Liege kulüplerinin de talip olduğu bildirildi. Bu arada Bursaspor’un sezon sonunda Svensson, Stepanov ve Tagoe ile yollarını ayıracağı açıklandı.

YORUM YAZ