MENÜ

Takashi Florya yolunda

Galatasaray'ın scout ekibinden Mahmut Alpaslan, bu sezon 4 kez çıplak gözle izlenen Bochum'un Japon futbolcusu için olumlu rapor sundu. Top artık Terim'de, tecrübeli hoca onay verirse transfer gerçekleşecek.

Takashi Florya yolunda

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da uzun süredir listede bulunan ve takip edilen Takashi İnui’de önemli bir gelişme yaşandı. Bu sezon tam 4 kez çıplak gözle izlenen Bochum’un Japon futbolcusu için, kulübün scout ekibinden olan Mahmut Alpaslan, teknik heyete olumlu rapor sundu. Eğer Fatih Terim de onay verirse, 23 yaşındaki futbolcunun transferinde düğmeye basılacak. Almanya 2. Ligi’nde çıktığı 24 lig maçında 7 gol kaydeden Takashi, orta sahada hücuma yönelik olarak ve her iki kanatta görev yapabiliyor. 1.69 boyundaki oyuncu, sezon başında 500 bin Euro bonservis bedeliyle Cerezo Osaka kulübünden transfer edilmişti. Bugünkü bonservis değerinin 2 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

Liste çok kalabalık
Galatasaray’ın transfer listesi hayli kalabalık ve sezonun son maçları yaklaştıkça görüşmeler de hız kazanıyor. Şampiyonlar Ligi için kanatlara ve hücum hattına takviye isteyen Terim, takımın temposunu artırmak için daha süratli ve teknik isimler üzerinde duruyor.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ