MENÜ

İzmirspor ağlıyor!

TFF. 3. Lig 2. Grup'ta Nazilli Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak amatör kümeye düşen İzmir'in köklü kulüplerinden İzmirspor'da büyük üzüntü yaşanıyor.

İzmirspor ağlıyor!

Türkiye’de 1959’da başlayan Profesyonel Birinci Lig’de İzmir’i 10 sezon temsil eden İzmirspor, TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’ndaki düşmeme mücadelesinde, son hafta deplasmanda Nazilli Belediyespor ile golsüz berabere kalarak, Tekirova Belediyespor’un gerisinde kaldı.

Yönetimsel sorunlar yaşayan ve bir süre kayyum heyeti tarafından yönetilen İzmirspor, Bucaspor’un Süper Lig sevinci yaşatığı İzmir’de küme düşerek sevenlerinin gözyaşı dökmesine neden oldu.

Nazilli Şehir Stadı’nda maç sonunda uzun süre saha ortasında gözyaşı döken futbolcular derin üzüntü yaşarken, soyunma odasına gitmekte güçlük yaşadı.

NAZİLLİ 1 PUANA BAYRAM YAPTI
Öte yandan ligde hiç bir iddiası olmamasına rağmen maçtan sonra Nazilli Belediyespor Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere futbolcu ve taraftarlar büyük sevinç gösterilerinde bulundu.

İzmirsporlu oyuncular saha içerisinde çimlerin üzerinde oturarak gözyaşı dökerlerken, Nazilli Belediyesporlu oyuncular sevinçlerini taraftarları ile paylaştı.

Saha içerisine giren Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık futbolcularla Aydın zeybeği oynadı.

Maçta penaltı kaçıran ve ve gözyaşlarını tutamayan Okan’ı soyunma odasından çıkartıp taraftarın önüne getiren Alıcık, daha sonra saha içinde futbolcularla kolbastı oynadı.

AYNI ACIYI İZMİRSPOR’A YAŞATTIK
Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada, "Şu anda dünyanın en mutlu insanı benim. Hafta içinde pek çok spekülasyonlar yapıldı. Sahayı dolduran tüm taraftarlarımızın önünde oyuncularımız aslanlar gibi oynadı. Formalarını ıslatarak İzmirspor’dan gol yemediler ve berabere kalarak yıllar önceki bizim 2. Lig’den 3. Lige düştüğümüz acıyı şimdi İzmirspor’a yaşattılar, tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Kulüp başkanı Engin Topçu’da "Bugün tarihi bir gün yaşadık. Ben yıllar önce Nazilli Belediyespor küme düştüğünde sabahlara kadar ağlamıştım. Şimdi ise aynı olay İzmirspor’un başına geldi. Şu anda da sevinçten ağlıyorum" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ