MENÜ

Sil baştan

Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman, Beşiktaş'ta büyük bir değişim yapacak. Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek ve Samet Aybaba'dan biri göreve gelecek, yabancıların büyük bölümü gönderilecek, tavan ücret 1.5 milyon Euro olacak.

Sil baştan

Yarın yapılacak olan kongre öncesi başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman, yeni sezonla ilgili planlarını yaptı. Buna göre Orman, teknik direktör konusunda yerli bir isme görev verecek. Bu konuda üstünde durulan üç isim var. Uzun yıllar Siyah-Beyazlı renklere hizmet veren Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek ve Samet Aybaba’dan biri takımın başına geçecek. Küçülme politikasına girecek olan kulüpte, Portekizli oyuncularla yolların ayrılması düşünülürken, diğer yabancılardan Edu, Holosko ve Sidnei de gönderilecek. Sözleşmesi biten Sivok’a ise yıllık 1.5 milyon Euro önerilecek. Aynı zamanda bu rakam, tavan ücret kabul edilecek.

Haberin Devamı

Hazırlıklar tamam

Öte yandan Fikret Orman ve ekibi, kongreye sayılı saatler kala son hazırlıklarını yapıyor. Bu doğrultuda yönetim kurulu üyelerinin özel çekim fotoğraflarının da yer aldığı broşür hazırlandı. Plan ve projelerinin yanı sıra, listede yer alan isimlerin de ayrıntılı tanıtıldığı ve bilgi bankasına dönüştürülen veriler üyelere dağıtılmaya başlandı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ