MENÜ

Revizyon

İnter karşılaşmasında forma giyemeyecek Burak, Volkan ve Adrian'ı Manisa'ya karşı ilk 11'de oynatan Şenol hoca, maçın gidişatına göre de Henrique, Cech ve Alanzinho'yu sahaya sürdü.

Revizyon

Süper Lig’deki ilk sınavını deplasmanda Manisaspor karşısında veren Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi maçını düşünerek takımını sahaya sürdü. Volkan Şen’in kurallar gereği grup maçları bitene kadar, Burak Yılmaz ve Adrian’ın ise cezalı olmaları sebebiyle İnter karşısında forma giyemeyecek olmaları, Güneş’in farklı bir 11’le maça çıkmasına neden oldu. İnter mücadelesinde kullanacağı kilit oyunculardan Glowacki, Marek Cech, Henrique ve Alanzinho’yu yedek kulübesinde oturtan tecrübeli teknik adam, Volkan, Burak ve Adrian’a ise hücum hattında görev verdi.

Haberin Devamı

Glowacki’yi yedekte tuttu

Kaleyi her zaman olduğu gibi kaptalık pazubandını takan Tolga Zengin alırken, savunma hattının sağında Serkan Balcı, solunda Celutska, stoperde de Giray Kaçar ve Mustafa Yumlu ikilisi görev yaptı. Orta alanda Didier Zokora ve Gustavo Colman göbekte yer alırken, Volkan, Burak ve Adrian üçlüsünün önünde ise bu sezon kadroya katılan yeni transferlerden Halil Altıntop mücadele etti. Güneş, maçın gidişatına göre de 60’ta Volkan’ın yerine Henrique’yi, 69’da Halil’in yerine Slovak Marek Cech’i, 82’de de Adrian’ı çıkarıp, Alanzinho’yu oyuna aldı.

Yeniler ligde ne yaptı?

Ondrej Celutska: Hiç hücuma katılamadı. Etkili bir oyun ortaya koyamadı. Genel olarak kötüydü.

Didier Zokora: Görevini layıkıyla yerine getirdi. Ataklarda fazla rol almadı ama kesici görevini başarılı bir şekilde yaptı.

Haberin Devamı

Adrian: Yenilerin en dikkat çeken ismiydi. Burak’ın golündeki asisti muhteşemdi. Birçok pozisyonda oyunun içindeydi.

Volkan Şen: Çok kötüydü. Adrian’ın kendisine attığı pasları olumsuz kullandı. Zaten Şenol Güneş de, ikinci yarı onu kenara aldı.

Halil Altıntop: O da çok perde arkasında kaldı. Beklenen katkıyı yapamadı. Manisa savunmasının arasında etkisizdi.

Marek Cech: Oyuna zaten geç girdi. Bu sürede idare etti. Çok fikir sahibi olacak kadar bir işlevi de olmadı.

Henrique: Her zamanki gibi farkını, oyuna girdiğinde hemen gösterdi. Maça hareket getirdi. Verdiği harika pası da, Serkan kullanamadı.

YORUM YAZ