MENÜ

Ordu'da mutlu son!

Karadeniz ekibi, sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Stancu'da önemli adımlar attı. Cuper'in de kadroda tutulmasını istediği Rumen golcünün bonservisi için anlaşma sağlandı.

Ordu'da mutlu son!

Orduspor’un sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Stancu’da önemli gelişmeler yaşandı. Karadeniz ekibi, takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına giren golcü futbolcunun bonservisi için Galatasaray’la anlaşma sağladı. Mor-Beyazlılar’da bu sezon 32 maçta forma giyen Stancu, 10 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 de asist yaptı. Teknik direktör Hector Cuper’in kadroda tutulmasını istediği Rumen yıldızın da Ordu’da kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Yine Galatasaray’dan kiralanan Culio ise normal sezon devam ederken, “Ben Galatasaray’a dönmek istiyorum” sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu. Arjantinli hoca, vatandaşı Culio’nun takımda kalmasını arzu etse de, bu oyuncunun dönüşünün olmadığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Taraftar projesi başlıyor

Bu arada Orduspor, ‘Geleceğin Orduspor Taraftarları Projesi’ni hayata geçirmek için çalışma başlattı. Basın sözcüsü Levent Yıldırım, hazırlıklarını şöyle anlattı: “Biz 26 yıl önce şimdiki adıyla Süper Lig’de futbol oynayan bir takımdık. Dolayısıyla belirli bir alt yapıya sahibiz. Kentte Ordusporluluk son derece önemsenen ve bilinen bir kavram. Bu projeyle birlikte yeni yetişen gençlerimize, Ordusporluluk duygusunu, sevgisini aşılamak istiyoruz. Ordu’nun 18 ilçesini kapsayacak proje çerçevesinde takımımız ilçelere gidecek ve oralarda imza günleri düzenlenecek.”

YORUM YAZ