MENÜ

Müthiş hamle

Özellikle derbiler ve Avrupa takımlarıyla oynanan maçlarda taleplere yetişemeyen Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapasitesi 62 bin 500 kişiye yükseltiliyor. Stattaki akustik ortam ise uzmanların desteğiyle en az 2 katına çıkartılacak.

Müthiş hamle

Futbol takımının Sarı-Lacivertli taraftarların desteğiyle rekordan rekora koştuğu Şükrü Saracoğlu Stadı, gelecek sezona müthiş bir şekilde hazırlanıyor. 52 bin kişilik kapasiteye sahip olmasına rağmen, derbilerde ve Avrupa takımlarıyla oynanan maçlarda talepleri karşılayamayan Saracoğlu’nun kapasitesi artırılacak. Kale arkası tribünlerinde yapılacak düzenlemelerle stat kapasitesinin 62 bin 500 kişiye ulaştırılması hedefleniyor. Saracoğlu’nda, Fenerbahçeliler’i heyecanlandıracak bir başka gelişme ise stadın akustik yapısı ile ilgili.
2010-2011 sezonunda TT Arena’da oynanan ve 2-1 kazanılan Galatasaray maçı sonrası,
Sarı-Lacivertli futbolcular, taraftarların yaptığı tezahüratların direkt sahanın içine yansıdığını ima etmiş ve ‘Ambianstan çok etkilendik’ açıklaması yapmışlardı. Bu açıklamaların ardından harekete geçen Başkan Aziz Yıldırım, Kadıköy’de de en az TT Arena’daki akustik ortama uygun olacak bir ambians yaratmak için çalışmaları başlatmıştı. İşte Yıldırım’ın bu isteğinin hayata geçmesine az bir süre kaldı. Pazartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısının ardından Saracoğlu’nda kapasite artırımı ve akustik yenilik için, uzman bir ekibin desteğiyle harekete geçileceği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ