MENÜ

Mendes'e 'Sat' emri

3 ay içinde 30 milyon Euro ödemek zorunda olan Beşiktaş, Fernandes ve Almeida'nın satılması için menajer Mendes'i görevlendirdi.

Mendes'e 'Sat' emri

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'in hibe ettiği 103 milyon TL de siyah-beyazlı kulübün borçlarına çare olmadı ve istifa eden yönetimin yıldız oyuncuları satma kararına yeni gelecek olan yönetimin de uyacağı öğrenildi. Haziran ayına kadar yaklaşık 30 milyon Euro borç ödemek zorunda olan Beşiktaş, Fernandes ve Almeida'nın satılması için menajer Jorge Mendes'e yetki verdi. Portekizli menajerin iki oyuncusu için de Avrupa'da kulüp arayışlarına başladığı ve Fernandes ile Almeida'nın da bu plandan haberdar oldukları öğrenildi. Beşiktaş başkan adaylarının da kulüp hesaplarının detaylı bir dökümünü istediği ancak idarecilerin mevcut futbolcu maliyetleriyle yola devam etmenin mümkün olmadığını ifade ettikleri gelen haberler arasında.

ALMEIDA'NIN YARISI FONUN
Sezon başında Fernandes'in bonservisini alan Beşiktaş, Almeida'nın bonservisinin yüzde 50'sini elinde bulunduruyor. Portekizli yıldızın bonservisinin diğer yarısı ise menajer Jorge Mendes'in ortak olduğu fona ait.

DÖKÜLEN SİDNEI HAZİRAN'DA YOLCU
Beşiktaş, Egemen'in olmadığı bir maçta daha defans hattında tel tel döküldü. Kart cezası nedeniyle Egemen'in yokluğunda forma giyen Sidnei, siyahbeyazlı takımın yediği iki golde de saç baş yoldurdu. İlk golde kademeyi kaybeden Sidnei, Colman'ın golünde de Arjantinli yıldızın attığı şuta sırtına döndü ve kendisine çarpan top Cenk'i yanıltarak filelerlerle buluştu. Sİvok ile iletişim kuramayan ve Ersan'ın da sol bekte yerini kaybetmesi nedeniyle zor anlar yaşayan Sidnei, Trabzonspor'un attığının beş mislini kaçırdığı maç sonrasında adını sezon sonunda gidecekler listesine şimdiden yazdırdı.

BOBO'YU SOLLADI
Almeida'nın attığı gol Beşiktaş'a puan kazandırmazken, 9 gole ulaşan Portekizli geçen sezon 34 hafta sonunda takımın en fazla gol atan oyuncusu olan Bobo'yu solladı. Siyah-beyazlı kulüple yolları ayrılan Bobo geçen sezon 8 kez fileleri havalandırmıştı.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ