MENÜ

Meireles borsaya bildirildi

Fenerbahçe transferin son gününde Avrupa'da bile ses getiren bir hamle yaptı, Chelsea'den Meireles'i aldı. Portekizli orta saha oyuncusu, dün İstanbul'a gelip imza attı ardından taraftara seslendi: “Kalben söz veriyorum. Tüm gücümle mücadele edeceğim.”

Meireles borsaya bildirildi

Fenerbahçe, beklenen transfer bombasını son gün patlattı. Sarı-Lacivertliler, uzun süren görüşmelerin ardından Meireles’i ve kulübü Chelsea’yi ikna etti. Portekiz Milli Takımı formasını da giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, dün öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul’a getirildi ve sağlık kontrolünden geçti. Ardından tesislere geçen yıldız futbolcu, 4 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Bonservisi 10 milyon Euro

Chelsea’ye bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro ödeyecek olan Fenerbahçe, Meireles’e ise ilk sezon 3, sonraki iki sezon 2.5, en son sezonunda ise 2 milyon Euro garanti para ödeyecek. Meireles 4 sezon boyunca maç başına 10 bin Euro ekstra ücret alacak.

Milli takım kampına katıldı

İmza sonrası FBTV’de açıklama yapan Portekizli, “Sahada konuşmayı severim. Fenerbahçe’den teklif aldığımda çok mutlu oldum. Fenerbahçe tarihini bilen herkes nasıl başarılarla dolu olduğunu biliyor. Ben de bunları bildiğim için geldim. Taraftarımıza kalben söz veriyorum. Sahada tüm gücümle mücadele edeceğim” dedi. Meireles, daha sonra Portekiz Milli Takımı’nın kampına katılmak üzere kulübün tahsis ettiği özel uçakla Türkiye’den ayrıldı. Öte yandan Meireles’in transferi Avrupa’da ses getirdi. Önde gelen haber siteleri, transferi ilk haberler arasında duyurdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ