MENÜ

Kartal'a müthiş teklif

Tottenham, ısrarla kadrosuna katmak istediği Hugo Almeida'ya karşılık Beşiktaş'a Giovani Dos Santos ve 3 milyon avro teklif etti. Siyah-beyazlı yöneticilerin gelişme üzerine Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir araya geldi.

Kartal'a müthiş teklif

Aybaba'nın hücumun her iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen 23 yaşındaki Meksikalı futbolcuya onay verdiği gelen bilgiler arasında. Yakın zamanda imzaların atılması bekleniyor.

Geçen sezon La Liga'daydı

Haberin Devamı

Giovani Dos Santos 2009-2010 sezonunu devre arasında kiralık olarak Galatasaray'a gelmiş, zaman zaman başarılı performanslar göstermesine rağmen yollar ayrılmıştı. Bonservisi Tottenham'da olan Meksikalı futbolcu geçen sezon da La Liga ekibi Racing Santander'e kiralanmıştı. Santos, Racing'de 16 maça çıkmış ve attığı 5 golle beğeni toplamıştı.

Giovani dos Santos

11 Mayıs 1989'da dünyaya geldi. Futbola 2006'da Barcelona B takımında başladı. 2007'de A takıma çıktı. 2008'de sürpriz bir şekilde İngiliz kulübü Tottenham Hotspur'a transfer oldu. Sırasıyla Ipswich Town, Galatasaray ve Racing'de kiralık olarak forma giydi. Milli Takım'da 59 maça çıkıp 14 gol attı.

Bir La Masia harikası

Meksikalı oyuncu, Messi, Xavi ve Iniesta gibi yıldızların yetiştiği La Masia'da ismini duyurdu. Rijkaard döneminde sık sık A Takım'da forma şansı bulan genç yıldız sonrasında bir düşüş yaşatı ve Ada'nın yolunu tuttu.

YORUM YAZ