MENÜ

Hücum var hücum!

Kendilerine ayrılan 3 bin 500 bileti çıktığı gibi tüketen taraftarlar, Manisalılar için satışa sunulan 7 bin bileti de bitirmek üzere. Sırada, geriye kalan 7 bin adetlik kombine kartlar var

Hücum var hücum!

Normal sezonun son haftasında Manisa deplasmanına çıkacak olan Galatasaray’ın, burada adeta bir şampiyonluk kutlama provası yapacağını okurlarımıza duyurmuştuk. Bu yönde önemli gelişmeler var. Sarı-Kırmızılılar, kale arkasında kendilerine ayrılan 3 bin 500 bileti çıktığı gibi tüketti. Ancak tüm stadı doldurmak isteyen Galatasaraylılar, VIP, açık ve kapalı tribünde Manisalılar için ayrılmış olan 7 bin bileti de tüketmek üzere. Satışı gerçekleştiren Biletix’e büyük talep olduğu öğrenildi. Taraftarların yeni hedefi ise 17 bin 500 kapasiteli statta geri kalan 7 bin kişilik yeri de doldurmak. Ancak bu yerler kombine olarak satıldığı için ulaşılması zor. Yine de taraftarların tanıdıklar vasıtasıyla kombine kart sahiplerine ulaşarak bu biletleri de almaya çalışacakları öğrenildi.

Haberin Devamı

Stres yok, yedekler çıkabilir

Ligden düşmesi kesinleşen Manisaspor’da, yönetimle futbolcular arasında alacakların ödenmemesinden doğan büyük bir gerilim vardı. Ancak yönetimin, kötü tabloya rağmen ödeme yapma sözü verdiği, takımda stresin yerine rahat bir hava oluştuğu belirlendi. Manisaspor’un sahaya yedek ve genç oyuncu ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Gökay Akın/Manisa

YORUM YAZ